Ihmiset paljastivat hetken, jolloin tajusivat tapailevansa typerystä

Joskus oman ihastuksen älykkyys ei vakuuta. Reddit-sivuston käyttäjät paljastivat, milloin ymmärsivät tapailevansa hölmöläistä.

Typeriä ihmisiä on kaikkialla – siltä se usein ainakin saattaa tuntua. Töissä joku saattaa ärsyttää hölmöydellään ja joku suvusta nyt ainakin saa myötähäpeän puskemaan pintaan jutuillaan. Mutta entä jos tajuaa tapailevansa täyttä typerystä?

Reddit-sivuston käyttäjät paljastivat, mikä oli se hetki, kun he ymmärsivät olevansa yhdessä typeryksen kanssa.

"Kuin lehmä, mutta ruskea..."

"Nainen oli lenkillä eräänä päivänä, ja tullessaan takaisin kertoi eläimen hyökänneen häntä kohti, joten hän lopetti lenkin lyhyeen. Kysyin, miltä se näytti ja hän sanoi: "Kuin lehmä, mutta ruskea." Se oli lehmä."

Ampui itseään jalkaan... kahdesti.

"Mies ampui itseään jalkaan kahdesti puhdistaessaan asetta. Samalla asella. Kahden viikon välein. 9-millisellä. Ampui itseään pohkeeseen ensimmäisellä kerralla, seuraavalla kerralla polvilumpioon, samaan jalkaan. Vaati kuukausia leikkauksia parantaa se."

Epätodellinen pelko

"Hän oli uusimassa ajokorttiaan ja häneltä kysyttiin, haluaisiko hän alkaa elintenluovuttajaksi. Hän vastasi kieltävästi. Kun kysyin, miksi, hän kertoi sen johtuvan siitä, ettei hän halunnut hallituksen tulevan ovelle kopututelemaan ja vaatimaan hänen elimiään, kun hän vielä tarvitsi niitä. Hän oikeasti ajatteli, että elintenluovuttaja tarkoittaa sitä, että hänen elimensä voidaan viedä milloin tahansa."

Faktat hukassa

"Ajelimme pitkin tietä ja kuu oli näkyvillä keskellä päivää.

Nainen: Miten kuu voi olla näkyvillä samaan aikaan kuin aurinko?
Minä: Joskus niin tapahtuu, ei se ole niin epätavallista.
Nainen: Ei, ne ovat sama asia, joten miten voimme nähdä ne samaan aikaan?
Minä: Aurinko ja kuu ovat kaksi eri asiaa, oletko tosissasi?
Nainen: Kyllä, kaikki eivät käyneet collegea niin kuin sinä, koulupoika.
Minä: Tämä opitaan tyyliin toisella luokalla.

Hän oli kolmikymppinen."

Eläintieto kateissa

""Onko tuo albiino-sorsa?" "Se on kyyhky.""

Hyvä yritys

"Hän kirjoitti rakkausrunon ruskeista silmistäni. Silmäni ovat vihreät."

Kärsimätön

"Hän heitti voiveitsen lamppuun ruuhkaisessa ravintolassa, koska hän ei pitänyt siitä, että se välkkyi."

Tietämättömän maantietoa

"Kun hän kertoi minulle, ettei koskaan ole käynyt Ranskassa. Tiesin varmuudella, että hän oli käynyt vuosittain Pariisin Disneylandissa. "Pariisi ei ole Ranskassa!" hän intti. Asumme Briteissä, emme Yhdysvalloissa tai muualla. Täältä voi kirjaimellisesti ajaa Ranskaan. Okei, voit kirjaimellisesti ajaa junaan, joka vie sinut Ranskaan."

Olen neitsyt!

"Hän todella uskoi, että neitsyys tulee takaisin, jos on kuusi kuukautta ilman seksiä."

Ilmansuuntien outo logiikka

"Olimme patikoimassa ja seurasimme reittiä, josta olin lukenut netistä. Tulimme risteykseen ja sanoin: "Okei, nyt meidän pitää mennä pohjoiseen." Nainen sanoo: "Emmekö ole olleet siellä koko tämän ajan?" Hämmentyneen katsoin häntä ja kysyin, miksi hän niin sanoo. Hän vastaa: "Pohjoinen on suunta edellämme, eikö?" En vieläkään tiedä tuon logiikan alkuperää."

Nainen ei voi olla lääkäri

"Mies väitti, etteivät naiset voi olla lääkäreitä, vain sairaanhoitajia – ja toisinpäin. Hän sanoi, että ne ovat ihan sama asia, mutta toinen on sana miespuolisille, toinen naispuolisille. Hän oli parikymppinen."

+ Awwwww....

"Pyysin häntä ulos. Ja hän vastasi kyllä."

Lähteet: Someecards, Reddit

Lue myös:

    Uusimmat