Nainen tappoi vanhempansa Yhdysvalloissa, kirjoitti uhkailuja päiväkirjaansa vain muutamaa päivää aiemmin – kauhunhetket tallentuivat hätäpuheluun: "Debbie, ei!"

Tytär tappoi vanhempansa – kirjoitti uhkailuja päiväkirjaansa vain muutamaa päivää aiemmin 0:54
Katso videolta lakimiehen kommentti tiedotustilaisuudesta.

Yhdysvalloissa Illinoisin osavaltiossa 43-vuotias nainen on otettu kiinni kummankin vanhempansa tappamisesta. Perhe oli ollut vain muutamaa tuntia ennen veristä tapahtumaa viettämässä iltaa naapurin luona, kertoo ABC.

Deborah Jane Martin lähti yhteiseltä päivälliseltä hieman vanhempiaan aiemmin. Vanhempiensa, Anne Martinin ja David Martinin, luona asuva Deborah hyökkäsi vanhempiensa kimppuun veitsen kanssa heidän palatessaan kotiin.

Äidin karmeat viimeiset hetket tallentuivat hätäpuheluun

Teon julmuus oli kuultavissa myös hätäpuhelusta, johon tallentui syytetyn äidin viimeiset hengitysyritykset ja kivunhuokailut.

Vanhemmat löydettiin kuolleina heidän asunnostaan. Deborah Martin oli puukottanut molempia useaan kertaan veitsellä.

Vanhemmat olivat yrittäneet ryömiä pakoon viimeisillä voimillaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Tekijän veriset vaatteet ja päiväkirja löydettiin naisen makuuhuoneesta.

Naapurit poissa tolaltaan: "He olivat mukavia ihmisiä"

Paikallispoliisin mukaan tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Martinit joutuivat soittamaan hätäkeskukseen tyttärensä käyttäytymisen takia.

Deborah Martin oli asunut vanhempiensa luona vuosien ajan aikuisiällä. Hän oli poliisin vanha tuttu.

Naapureiden kesken Martinit olivat pidettyjä ihmisiä.

– He olivat hyvin mukavia ihmisiä. Olemme hyvin järkyttyneitä tapauksesta, naapuri kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat