Koirien raateleman tytön isä oli ennakoinut pahaa tapahtuvaksi – aitauksen hankinnasta riideltiin viikkoa ennen hyökkäystä

1:16

Yhdysvalloissa Detroitissa maanantaina sattuneen koirahyökkäyksen taustoista on tihkunut lisää tietoa mediaan. Koirien kuoliaaksi raateleman tytön isä oli uumoillut jo aiemmin, että ongelmia saattaisi ilmetä, kertoo CNN.

Tytön täti kertoo, että viikkoa ennen hyökkäystä tytön isä Armando Hernandez oli kehottanut naapuriaan hankkimaan tontilleen aidan. Isä oli tädin mukaan riitaantunut aiheesta naapurinsa kanssa.

– Naapurit eivät tehneet mitään asian hyväksi, kertoo tytön täti Claudia Stapleton.

Koirien omistaja otettiin tapauksen jälkeen kiinni, mutta poliisi ei kerro, onko miestä vastaan nostettu syytteitä.

Paikalliset eläinsuojeluviranomaiset ovat ottaneet koirat haltuunsa ja ne tullaan todennäköisesti lopettamaan.

Emmaa kuvailtiin ahkeraksi koululaiseksi ja leikkisäksi tytöksi. Tytön omaiset ovat murtuneita ja myös poliisi on erittäin järkyttynyt tapauksesta.

– On vaikeaa olla itkemättä. Tämä on todella rankkaa. Kyseessä on yhdeksänvuotias tyttö, joka oli vain leikkimässä ja sitten tapahtui tällainen, sanoo Russell Solano Detroitin poliisista.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja