Ihastunut Joonatan kiroaa Mirellan uutta kumppania – Töllötuomarit järkyttyvät Mirellan käytöksestä: "Pöyristyttävää"

Ihastunut Joonatan kiroaa Mirellan uutta kumppania – Töllötuomarit järkyttyvät Mirellan käytöksestä: "Pöyristyttävää"
Katso Töllötuomareiden kommentit ja puhutuimmat kohtaukset Mirellan ja Joonatanin vaikeasta tilanteesta tästä!

Kolmiodraama-sarjan tiistain jaksossa Mirella hehkuttaa estoitta uutta deittikumppaniaan häneen ihastuneen Joonatanin vierellä. Joonatan kokee riittämättömyyttä ja kiukuttelee kameroille. MTV Uutisten Töllötuomarit puivat kaksikon tulehtunutta tilannetta.

Tiistai-illan Kolmiodraama-jaksossa ohjelman viisi pääsinkkua pääsivät treffeille uusien deittikumppaneidensa kanssa. 

Seinäjoella asuva Mirella, 28, sai treffikutsun Laukaalla asuvalta Akilta, 28, kesken illanvieton, kun kaikki ohjelman pääsinkut ja heidän nykyiset deittikumppaninsa olivat paikalla. 

Mirella innostui Akin viestistä niin paljon, ettei edes yrittänyt piilotella olotilaansa istuessaan nykyisen deitti- ja asuinkumppaninsa, helsinkiläisen Joonatanin, 29, vieressä. Hän kiherteli ja luki viestiä hymyssä suin kaikkien kuullen.

Olen niin onnellinen! hän hihkui.

Nyrpeänä ja surullisena vieressä istunut Joonatan on ilmaissut vahvan kiinnostuksensa Mirellaa kohtaan. 

MTV Uutisten Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen ovatkin järkyttyneitä siitä, miten Mirella ei ottanut lainkaan huomioon Joonatanin tunteita.

– Olen pöyristynyt tästä Mirellan käytöksestä. On mielestäni ihan törkeää kuiskutella ja kiherrellä Joonatanin vierellä sitä, miten hän itse on niin onnellinen,  Utula sanoo.

– Et voi käyttäytyä tuolla tavalla sen ihmisen vierellä, joka on ihastunut sinuun, Lintunen jatkaa.

Myös muut osallistujat kommentoivat kameroille Mirellan yltiöpäistä hehkutusta ja Joonatanin mielipahaa. 

Ohjelmat muut pääsinkut kunnioittivat tämänhetkisiä deittikumppaneitaan, eivätkä halunneet lukea saamiaan viestejä ääneen. 

Töllötuomarit kiittelevät sitä, miten esimerkiksi Sami toimi herrasmiesmäisesti Terhiä kohtaan saadessaan viestin Christinalta, ja Waltteri piti niin ikään visusti Sannilta saamansa viestin salassa Sallalta.

Joonatan reagoi kiukulla

Myös Joonatanin reaktio puhuttaa Töllötuomareita. Joonatan nimittäin ei säästellyt sanoissaan puhuessaan kameroille tuntemuksistaan.

Olin avoin vielä Mirellalle ja olen tarjonnut hänelle parastani – mikä oli ilmeisesti keskinkertaista hänelle. Että hän voi sitten etsiä rakkautta sieltä vitun eräjorman luota, Joonatan selitti kiukkuisena.

Joonatan kommentoi tilannetta myös illallispöydässä varsin passiivis-aggressiiviseen sävyyn. Hän totesi isoon ääneen Mirellan kuullen kokevansa vahvaa riittämättömyyden tunnetta.

– Minua ärsytti Joonataninkin reaktio, sillä ethän sinä nyt ala ketään haukkumaan, Lintunen sanoo viitaten Joonatanin eräjorma-kommentteihin.

– Joonatan olisi myös voinut sanoa Mirellalle kahden kesken, että hänelle tuli riittämätön olo, eikä tuoda sitä esiin kaikkien kuullen, Utula lisää.

Toisaalta Joonatan saa Töllötuomareilta kehuja siitä, että uskalsi sanoittaa riittämättömyyden tunteitaan.

Miltä Joonatanin ja Mirellan tuleva elämä saman katon alla vaikuttaa? Töllötuomareilla on paljon sanottavaa kyseisestä kaksikosta.

Katso Töllötuomarit kokonaisuudessaan MTV Katsomosta tai tästä:
Kolmiodraama-osallistujan käytös pöyristyttää Töllötuomareita 17:50

Jaksossa puidaan myös Kolmiodraama-Samin muuttunutta olemusta ja treffejä Christinan kanssa. Aiheina ovat myös Lauri Tähkän jymy-yllätys sekä Niko Saarisen luovutuspäätös Race Across the World -ohjelmassa.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat