Ihastuitko Audi e-tron GT:n konseptiversioon? Auton pääsuunnittelijalla on sinulle mahtavia uutisia

0:44

Audin sähköinen sportti-sedan saapuu markkinoille vuonna 2020.

Audi esitteli Los Angelesin autonäyttelyssä e-tron GT:n konseptiversion. Usein konseptimallit ovat lähinnä taiteilijoiden näkemyksiä tai automuotoilijoiden märkiä päiväunia, eikä niillä ole kovinkaan paljon tekemistä lopullisen tuotantoversion kanssa. Toisin on kuitenkin e-tron GT:n kohdalla.

Auton pääsuunnittelija Marc Lichte vahvisti Green Car Reportsille, että e-tron GT Concept on "hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin lähellä" markkinoille tulevaa autoa.

Audi e-tron GT rakentuu samalle alustalle kuin Porschen tuleva Taycan. Lichte tunnustaa, että idea e-tron GT:stä syntyi samalla hetkellä, kun he näkivät Taycanin ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten.

Mikä sitten muuttuu? Lichten mukaan konseptin 22-tuumaiset vanteet kutistuvat yhdellä tuumalla ja ovenkahvat muuttuvat hieman konservatiivisemmiksi. Ja siinäpä se.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.