Ihan uusi premium-farkku Eurooppaan – tältä näyttää suomalaiseenkin makuun sopiva Genesis G70

Genesis tuo Eurooppaan sporttisen farkkumallin 0:31
Genesis tuo Eurooppaan sporttisen farkkumallin – katso videolta, miltä se näyttää.

Eurooppalaisten farmarifanien iloksi markkinoille on tulossa aivan uutta verta.

Eurooppaan saapuva Hyundain premiumbrändi Genesis aikoo valloittaa vanhalla mantereella asustavien sydämet paitsi kahdella sähköautolla, myös täkäläiseen makuun sedaneita paremmin sopivalla farmarilla.

Genesiksen G70-farmari on korimalliltaan shooting brake, eli tavaratilan käytännöllisyydestä on jonkin verran tingitty sporttisuuden vuoksi.

Viime vuonna esitelty G70 on ihan tuttu auto esimerkiksi Yhdysvalloissa, mutta sen farkkuperäinen versio on jäämässä meidän erikoisuudeksemme. Korealaisvalmistajan mukaan tämä malli on osoitus siitä, kuinka sitoutunut se on Euroopan-valloitukseensa.

Genesis pyrkii kilpailemaan samoista ostajista paikkansa vakiinnuttaneiden premiumautojen kanssa. G70 Shooting Braken kilpakumppanit ovat erityisesti Mersun C-sarjan farkku, Audi A4 Avant, BMW:n 3-sarjan Touring ja Volvo V60.

Genesis aloittaa toimintansa Euroopassa ensimmäisenä Saksassa, Isossa-Britanniassa ja Sveitsissä. G70-farkun lisäksi se tuo Eurooppaan G70-sedanin, täyssähköisen G80-sedanin sekä GV70- ja GV80-katumaasturit.

Lähde: Genesis

Lue myös:

    Uusimmat