Idols-Diandra paljastaa uutisia tulevasta levystään

Diandra Floresin viikko on ollut kiireinen, sillä Idols-voittaja on paitsi juossut haastattelusta toiseen, suunnitellut tulevaa debyyttialbumiaan. Millainen levy mahtaa olla luvassa?

Idols-voittaja Diandra Floresin viikko viimeisen finaalin jälkeen on ollut kiireinen. Neitokainen kertoo, ettei luppoaikaa juuri ole jäänyt, sillä erilaiset haastattelut ovat pitäneet hänet liikkeellä.

– Tiistaina tulin hotellista kotiin Hyvinkäälle ja torstaina menen taas Helsinkiin. Minuuttiaikataulu jatkuu. Maanantai ja tiistai meni ihan siinä, että oli minuuttiaikataulut. Suhasin ympäri Pasilaa ja Helsinkiä taksilla, haastattelusta toiseen ja radiosta ja telkkarista toiseen. Oli aika hetkistä menoa, mutta tosi hauskaa.

– Se ehkä yllätti, kuinka paljon haastatteluja on ollut. Ihan hirveästi ja isojakin paikkoja. Yhdessä haastattelussa oli sellainen haaste, että mun piti kahden minuutin aikana kirjoittaa räppi tai joku sellainen. Se oli aika jännä paikka, Diandra muistelee hyväntuulisena.

Hymyileväinen laulaja kertoo, että Idolsin voiton jälkeen yksiselitteisesti parasta on ollut kaikki.

– Idols on ollut niin hienoa ja kaikki mitä tästä on nyt tullut. On ollut hirveästi haastatteluja ja kauhea kiire koko ajan. Suunnitellaan kaikenlaista eikä sitten kuitenkaan vielä tiedä, miten asiat lopulta toimii. Tämä on tosi jännittävää aikaa.

Lue lisää:


Idols-voittajan viikko sunnuntaina 13. toukokuuta 2012 kello 19.30 MTV3-kanavalla!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat