Identtiset kalifornialaiskaksoset synnyttivät samana päivänä samassa sairaalassa: "Totta kai sen piti mennä juuri näin"

Identtiset kaksossiskot Jill ja Erin synnyttivät poikavauvat samana päivänä. 

Identtiset kaksoset Jill Justiniani ja Erin Cheplak synnyttivät samana päivänä samassa sairaalassa, kertoo Good Morning America -sivusto. Kalifornialaisnaiset synnyttivät 5. toukokuuta, ja vauvojen syntymäaikojen välillä on eroa vain muutamia tunteja.

Raskausuutisten välillä vain viikko

Erin meni naimisiin miehensä kanssa koronapandemian aikana. Suurempi juhlatilaisuus järjestettiin liki vuotta myöhemmin, elokuussa 2021. 

Juhlapäivän aamuna Erin heräsi siihen, että Jill soitti ja kertoi olevansa raskaana. Kyseessä oli naisen esikoinen. Jill oli mennyt naimisiin miehensä Ianin kanssa vuonna 2019.

Viikkoa myöhemmin ollessaan häämatkalla Malediiveilla Erin itsekin tajusi olevan raskaana. Koska raskaustestin toinen viiva oli vielä kovin haalea, hän soitti videopuhelun Jillille ja kysyi, näkikö tämäkin siinä viivan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Synnyttäminen samana päivänä ei näyttänyt kovin todennäköiseltä

Naiset saivat toisistaan tukea raskausaikana aivan kuten aiemminkin elämässään. He saattoivat varmistella toisiltaan asioita, jotka mietityttivät. He asuivat noin 45 minuutin matkan päässä toisistaan.

Naiset vitsailivat, että pojat syntyisivät samana päivänä. Todennäköisyys tälle sattumalle näytti kuitenkin pienenevän sitä mukaa kun lasketut ajat lähestyivät.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jill oli viikkoa Eriniä edellä raskausajassaan. Hänelle oli suunniteltu tehtäväksi keisarileikkaus 5. toukokuuta. 

Erinin synnytys oli määrä käynnistää, kun laskettu aika koittaa eli 15. toukokuuta.

Yllättäen samana päivänä sairaalaan

Erinin synnytys kuitenkin käynnistyi jo 5. toukokuuta. Niinpä he päätyivät synnyttämään lapsensa samana päivänä ja vieläpä samassa sairaalassa.

Erin ja Jill sekä heidän aviomiehensä viettivät seuraavat muutamat tunnit käyden välillä kummankin huoneessa. Erin odotti synnytyksen alkamista ja Jill keisarileikkaukseen pääsyä. Jillin keisarileikkausta lykättiin hieman myöhemmälle, koska sairaalassa piti samana päivänä tehdä useampi hätäsektio.

– Osa minusta ajatteli, että mikä oikein on todennäköisyys tällaiselle ja että en voi uskoa, että näin todella käy, Jill muistelee.

– Toisaalta taas olin rauhallinen. Tuntui nimittäin siltä, että totta kai sen piti mennä juuri näin. Olemme olleet niin läheisiä ja erottamattomat, joten jollain tosi oudolla tavalla tässä oli järkeä.

Syntymäaikojen välillä viisi tuntia

Jill synnytti poikansa Oliverin kello 18.39. Viisi tuntia myöhemmin, kello 23.31, syntyi Erinin poika Silas. Sairaalan tietojen mukaan kumpikin painoi syntyessään 3 260 grammaa ja oli 50 senttiä pitkä.

Naiset pääsivät sairaalasta pois samaan aikaan pari päivää myöhemmin. Siskosten yhteinen matka äiteinä näyttää jatkuu vieläkin läheisemmin, sillä nyt Jill ja Erin perheineen asuvat vain viiden minuutin matkan päässä toisistaan.

Jos kasvoi sisarusparven keskellä, nämä videolla kuvatut hetket tunnistat varmasti!

Kasvoitko sisarusparven keskellä? Nämä hetket tunnistat varmasti! 0:24
KATSO VIDEO: Kasvoitko sisarusparven keskellä? Nämä hetket tunnistat varmasti!

Lue myös:

    Uusimmat