Identtiset kaksoset synnyttivät pojat samana päivänä samassa sairaalassa: "Muistamme tämän koko loppuelämämme"

7:43

Lähes samaan aikaan raskaaksi tulleet amerikkalaiset kaksoset synnyttivät pojat samana päivänä samassa sairaalassa, kertoo People.

Yllä olevalla videolla keskustellaan kotisynnytyksestä!

Hiukan reilu yhdeksän kuukautta sitten kaksossiskokset Jalynne Crawford ja Janelle Leopoldo, 30, kohtasivat aikamoisen yllätyksen: Molemmat naiset olivat raskaana. Myöhemmin kävi myös ilmi, että molemmat odottivat nimenomaan poikia.

Uutiset tarkoittivat molemmille naisille unelmien muuttumista todeksi. Janelle oli nimittäin kärsinyt hedelmällisyysongelmista, sillä hänellä oli todettu munasarjojen monirakkulaoireyhtymä ja aiemmin kohdunulkoinen raskaus.

Jalynne taas oli saanut aiemmin kaksi keskenmenoa.

Lasten saantiin liittyvien ongelmien lisäksi kaksoset olivat menettäneet vastikään siskonsa. Surulle he eivät kuitenkaan päättäneet antaa valtaa eivätkä aikoneet luopua toivosta – ja niin toiveisiin lopulta vastattiin, kun kaksikko tuli lähes samaan aikaan raskaaksi.

Toive synnyttää samaan aikaan toteutui

Lopulta siskokset myös päättivät, että he halusivat saada vauvat samana päivänä, jotta heidän omat vanhempansa pääsisivät katsomaan molempien lastenlastensa syntymää.

Jalynne ja Janelle asuivat nimittäin kaukana toisistaan, toinen Arizonassa, toinen Kaliforniassa.

– Me tiesimme, että halusimme saada lapset samana päivänä, jotta vanhempamme voisivat olla siellä, Jalynne sanoi.

Lopulta lääkärikin näytti idealle vihreää valoa, sillä siskokset olivat tulleet raskaaksi vain viikko toisistaan erossa. Niin Janelle ja hänen perheensä saapuivat Arzonaan Jalynnen luo hiukan ennen laskettua aikaa.

"Muistamme tämän koko loppuelämämme"

Kesäkuun 18. päivänä siskokset miehineen ja heidän vanhempansa suuntasivat sairaalaan. Jalynne synnytti poikansa aamulla, sisko muutamaa tuntia myöhemmin.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kaikki aina kysyvät, miten päätimme, kumpi synnyttää ensin. No, minä synnyin meistä ensimmäisenä ja tulin raskaaksi ensin. Lisäksi mieheni sai vain kolme päivää vanhempainvapaata, kertoo Jalynne ja jatkaa:

– Muistamme tämän koko loppuelämämme.

Nyt Jalynnen poika Bryson Ryder ja Janellen poika Jace Alan ovat kolmen kuukauden vanhoja – ja jo parhaita ystäviä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja