Mainos

Hyvinkään kaatopaikkasurmassa pidätyksiä

Hyvinkään kaatopaikkasurma alkaa selvitä. Poliisi on pidättänyt kolme nuorta miestä ja yhden naisen. Osa heistä on tunnustanut surmanneensa miehen, jonka ruumiin osia on löydetty kaatopaikalta Hyvinkäältä. Uhriksi epäillään 23-vuotiasta miestä.

Pidätetyt ovat nuoria: nainen 17-vuotias ja miehet 16-, 20- sekä 23-vuotiaita. Poliisi olettaa heidän tunteneen rikoksen uhrin pohjoisen ratavarren samasta vaikutuspiiristä eli nuorten menomestoista. Teon motiivi ei tämän päivän aikana vielä selvinnyt, ja se on edelleen tutkinnan alla. Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille tutkimustensa ja yleisövihjeiden perusteella. Surma on tapahtunut viikonloppuna 20.-22. marraskuuta.

Asia lähti liikkeelle, kun Kiertokapulan kaatopaikalta löytyi jätteiden joukosta miehen vasen jalka tiistaina 24. marraskuuta. Poliisi otaksuu, että rikoksen uhri oli ollut kateissa edellisestä viikonlopusta lähtien. Surmattua miestä ei ole vielä täydellä varmuudella tunnistettu: hänestä on löydetty kaatopaikalta vasta jalka ja ja keskivartalon osa. DNA-tutkimukset tuonevat lopullisen varmuuden, ja sen lisäksi poliisi jatkaa ruumiinosien etsintää kaatopaikalla.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.