Mainos

Hyvinkäällä ammuttu poliisi Me Naiset -lehdessä: Toimisin tänään ihan samalla tavalla kuin ampumisyönä

Viisi vuotta sitten Heidi Foxell, 29, loukkaantui vakavasti Hyvinkäällä tapahtuneessa ampumisessa. Juuri kun naisen kunto alkoi kohentua, vatsalaukun tähystysleikkauksessa vuonna 2014 jokin meni pieleen. Entinen poliisi ja muuan muassa SM-tasolla jalkapalloa pelannut Foxell menetti hoitovirheen seurauksena kävelykykynsä.

Nainen opetteli elämään uudelleen pyörätuolista käsin. Vuosia kestäneen sairaalajakson jälkeen Foxell pääsi vihdoin kotiin vuonna 2016. Elämä tuntui palautuvan hiljalleen oikeille raiteilleen, kunnes lääkärin diagnoosi muutti kaiken. Foxelilla todettiin leukemia.

– Ulkona paistoi aurinko. Minun piti viettää ihana kesä. Mutta olin jälleen takaisin sairaalassa, Foxell kertaa MeNaiset-lehden haastattelussa.

Koska naisen leukemian todettiin olevan lievää muotoa, sairaus pysyy nyt kurissa yhdellä lääkkeellä.

Vaikeinta sähäkän ja menevän naisen on ollut hyväksyä kehossaan tapahtuneet muutokset.

– Kaikista vaikeinta minulle on ollut oman kehon muuttuminen vieraaksi. Olen aina pitänyt huolta muista ja itsestäni ja ollut vahva. Kun katselen vanhoja valokuviani, huomaan, että minulla on ollut melkein sixpack. Vihaan olla avuton ja heikko, nainen myöntää lehden haastattelussa.

Kovien kokemusten jälkeenkin Foxell jaksaa uskoa tulevaisuuteen. Tänä vuonna naisen tavoitteena on saada poliisiopintonsa päätökseen. Nainen kertoo myös, että toimisi edelleen samoin kuin toukokuussa 2012 Hyvinkäällä.

– Poliisi minussa ei ole kadonnut mihinkään. Toimisin tänään ihan samalla tavalla kuin ampumisyönä. Kun tehtävä tulee, tehtävälle mennään ja hoidetaan se niin hyvin kuin pystytään.

Lähde: MeNaiset

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.