Hyväntuulinen prinssi Harry vieraili lastensairaalassa – vitsaili pojastaan Archiesta

Prinssi Harry vieraili Oxfordissa lastensairaalassa. 0:47
Suuri fanijoukko tervehti prinssi Harrya lastensairaalan edustalla.

Prinssi Harry vieraili lastensairaalassa ja kertoi pojastaan Archiesta myös siellä.

Esikoisensa syntymän jälkeen velvollisuuksiensa pariin palannut prinssi Harry on vieraillut Oxfordissa sijaitsevassa lastensairaalassa. Sairaalassa Jay-niminen poika antoi prinssille ilmapalloeläimen, jonka tämä lupasi viedä kotona odottavalle pienelle pojalleen.

– Tämä on vauvallesi, Jay sanoi ojentaen ilmapalloeläimen prinssi Harrylle.

– Olet hyvin kiltti. Vien tämän Archielle, mutta hän kyllä varmasti poksauttaa sen, sillä niin lapset tekevät, lahjasta otettu prinssi Harry vitsaili.

Esikoisensa vastikään saanut prinssi Harry paljasti aiemmin päivällä, ettei enää voisi kuvitella elämää ilman poikaansa. Pieni Archie on tosin näyttänyt olevansa muutakin kuin rauhallinen vauva, sillä tuore isä kertoi myös valvoneensa tämän kanssa koko edellisen yön.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin hartaasti odotettu poikavauva Archie Harrison syntyi aamunkoitossa toukokuun 6. päivänä.

Hän on Walesin prinssi Charlesin neljäs lapsenlapsi ja Ison-Britannian kruununperimysjärjestyksessä seitsemäntenä isoisänsä prinssi Charlesin, prinssi Williamin, tämän lasten Georgen, Charlotten ja Louisin sekä isänsä prinssi Harryn jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat