Onnea! Prinssi George täyttää 7 vuotta – vanhemmat julkaisivat potretin valloittavasti hymyilevästä esikoisestaan

Britannian prinssi George juhlii seitsemättä syntymäpäiväänsä 22. heinäkuuta.

Britannian prinssi George täyttää tänään keskiviikkona seitsemän vuotta. Prinssi William ja herttuatar Catherine julkaisivat merkkipäivän kunniaksi Instagram-tilillään uuden kuvan päivänsankarista.

Kuvan on tuttuun tapaan ottanut herttuatar Catherine, ja George hymyilee siinä valloittavasti. Kuva paljastaa, että pieneltä kuninkaalliselta on irronnut jo useampi maitohammas, sillä edessä kasvavat jo uudet rautahampaat, joiden välissä on vielä suloinen rako.

Cambridgen herttuaparin seuraajat olivat haltioissaan uudesta kuvasta.

– Niin suloinen! Onnea prinssi Georgelle! On ollut ilo nähdä hänen kasvavan.

– Hän on kasvanut niin nopeasti! Muista yhä, kun odotimme hänen syntymäänsä ja hänen vanhempansa toivat hänet ensimmäistä kertaa ulos sairaalasta.

Perinteiseen tapaan monet arvuuttelivat myös, ketä sukulaisiaan George muistuttaa eniten.

– Hän näyttää vuosi vuodelta enemmän isältään! Hyvää syntymäpäivää George! eräs arvioi, kun taas toiset olivat sitä mieltä, että hän on tullut edesmenneen isoäitinsä prinsessa Dianan sukuun.

– Hän on ilmetty Spencer, monet ällistelivät.

Prinssi George, kokonimeltään George Alexander Louis, on Britannian kruununperimysjärjestyksessä kolmantena isoisänsä prinssi Charlesin ja isänsä prinssi Williamin jälkeen.

Prinssi aloitti koulutiensä Thomas's Battersea -koulussa vuonna 2017. William ja Catherine ovat moneen kertaan sanoneet toivovansa kolmen lapsensa saavan mahdollisimman normaalin lapsuuden. Siksi Georgea ja hänen pikkusiskoaan prinsessa Charlottea ei kutsuta koulussa prinssin tai prinsessan tittelein, vaan pelkillä etunimillään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja