Prinssi Harry tosiaan on jalat maassa – ilmoitti sisäpiirille Archien syntymästä näin tavallisesti

2:32
Prinssi Harrystä tuli isä Archie-pojan synnyttyä toukokuun alussa.

Prinssi Harry jakoi vauvauutisen serkusten WhatsApp-ryhmässä.

Nuoret kuninkaalliset osaavat tosiaan yllättää – vai mikä voisi olla tavallisempi tapa ilmoittaa esikoisensa syntymästä sukulaisilleen kuin tehdä se sosiaalisen median kautta? Prinssi Harryn serkun Zara Tindallin mies Mike Tindall paljasti, että kuuli pienen Archien syntymästä juuri tällä tavalla – serkusten WhatsApp-ryhmässä.

Haastattelussa Mike Tindall kertoi myös uskovansa, että prinssi Harrystä tulee loistava isä. Hän vitsaili samalla prinssi Williamin kommentista, jossa tämä toivotti nuoremman veljensä tervetulleeksi huonosti nukkuvien kerhoon.

– Antaa Harryn itse ymmärtää, mistä on kyse. Me olemme olleet hyvin onnekkaita, sillä omat lapsemme nukkuvat hyvin – toivottavasti myös Harrylle käy niin, Mike Tindall sanoi.

Tindallin pariskunta on hyvin läheinen prinssi Harryn ja tämän vaimon herttuatar Meghanin kanssa, ja prinssi Harry on esimerkiksi parin nuoremman tyttären Lenan kummisetä. Kuninkaallisuudestaan huolimatta kaikki neljä ovat hyvin jalat maassa -ihmisiä ja haluavat myös kasvattaa lapsensa mahdollisimman tavallisesti. Zara Tindall onkin kertonut arvostavansa suuresti omien vanhempiensa päätöstä kasvattaa hänet ja hänen veljensä ilman kuninkaallisia titteleitä.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja