Mainos

Hyväntekijä huolestui: Onko herkästä Sipilästä vastaamaan voimakkaalle Stubbille?

Sosiaalineuvos ja hyväntekijä Veikko Hurstin poika, itsekin vähävaraisten puolestapuhujana tunnettu Heikki Hursti pettyi tänään ilmoitettuun hallituspohjaan.

Hallitusneuvotteluihin lähtevät keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset. SDP jää oppositioon, mikä harmittaa Hurstia.

– SDP on tunnettu työläisten ja vähävaraisten juttuna. Pelkäänpä pahoin, että vähävaraisten ja köyhien asiat unohtuvat kun mukaan tuli kokoomus porvaripuolueena ja että leikkaukset tulevat koskettamaan kipeimmin juuri näiden ihmisten elämää, Hursti sanoo.

Hän toivoo, että keskusta pitää hallituksessa vähävaraistenkin puolta. Hän kehuu erityisesti puolueen puheenjohtajaa Juha Sipilää

– Hän on mahdottoman herkkä ja ajatteleva ja monikatseinen, vaikka liikemies onkin ollut. Uskon, että hän pystyy pitämään tilanteet käsissään, Hursti kehuu.

– Siellä on kuitenkin kokoomus ja (Alexander) Stubb, joka on erittäin voimakas persoona kauniine valkoisine hampaineen. Pelkään, että voimakasta (ristivetoa) tulee olemaan.

Seuraavaksi Hursti odottaa mielenkiinnolla ministerijakoa ja erityisesti sitä, kuka saa sosiaali- ja terveysministerin salkun.

– Toivottavasti siihen löytyy henkilö, joka osaa katsoa niiden ihmisten parasta, joiden kanssa työskentelen. Toivottavasti se on perussuomalaisista tai keskustasta, Hursti sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.