Mainos

Hyrylän murhan tekoväline oli teräase - poliisilla useita vaihtoehtoja tutkittavana

Hyrylän murhasta epäilty 34-vuotias mies ei ole poliisikuulusteluissa kertonut henkirikoksesta, vaan kiistänyt surmanneensa 48-vuotiaan vantaalaisnaisen.

Siten poliisilla ei ole käsitystä teon mahdollisesta motiivista, jos nyt epäiltynä oleva mies on tekoon syyllistynyt.

– Yksi motiivi voi olla rahan tavoittelu, joka sitten on lähtenyt käsistä, mutta asialla on turha spekuloida. Ehkä hän jossain vaiheessa esitutkintaa kertoo, mikä se motiivi on ollut, sanoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista.

7:54

Poliisi ei Hyvärisen mukaan epäile, että tekoa olisi suunniteltu, vaan rikosnimikkeenä on murha teon raakuuden takia. Perjantain ja lauantain välisenä yönä tapahtuneen henkirikoksen tekovälineenä on ollut teräase. 

Sitä ei ole kuitenkaan toistaiseksi löydetty.

– Meillä on useita teräaseita, joita kotitalouksissa on käytössä, hallinnassa ja katsomme, voiko se olla joku niistä vai onko se hävitetty. Mutta tässä vaiheessa meidän näyttömme perustuu muihin todisteisiin, joten tekovälineen merkitys ei ole tässä tapauksessa niin suuri, Hyvärinen sanoo. 

Poliisi on tänään kertonut, että se on löytänyt murhasta epäillyn miehen asuintalon roskakatoksesta uhrin laukun sekä verisiä vaatteita. Vielä ei ole varmuutta, että veri olisi uhrin, mutta epäillyllä on todistettavasti ollut päällään löydetyt vaatteet perjantai-iltana.

Juttua täsmennetty 2.12. klo 16.45. Poliisin mukaan tekoväline on teräase, mutta poliisi ei tarkenna, onko kyse ollut veitsestä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.