Mainos

Huumehörhö ajeli vastaantulevien kaistalla Kouvolassa

Huumausaineiden alaisena ollut mies ajeli Kouvolasta Anjalankoskelle aiheuttaen lukuisia vaaratilanteita muulle liikenteelle eilen illalla.

Imatralainen alle kolmikymppinen mies lähti ajamaan Kouvolan Eskolanmäestä kohti Kymenlaaksontietä ja sitä pitkin kohti valtatie 15:ttä. Mies ajoi niin sanotulla laidasta laitaan -tyylillä käyttäen välillä alinopeutta ja välillä ylinopeutta, kuvailee Kymenlaakson poliisilaitos ajotapaa.

Välillä miehen auto ajoi kokonaan vastaantulevien ajokaistalla. Poliisin mukaan vastaantulevaa liikennettä oli koko ajan.

Useat vastaantulevat autot joutuivat hiljentämään tai väistämään välttääkseen yhteentörmäyksen. Valtatie 15:llä ennen Keltakangasta mies oli kolaroida vastaantulevan rekan kanssa kahteen otteeseen. Molemmilla kerroilla mies ehti juuri ja juuri omalle kaistalleen.

Kouvolan poliisipartio pysäytti miehen kuljettaman auton Keltakankaan ABC:lle. Poliisi epäilee, että mies oli huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena ajon aikana.

Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, auto oli katsastamaton sekä liikennekäytöstä poistettu. Kaiken lisäksi mies tarjosi poliisille kaverinsa henkilötietoja erehdyttämistarkoituksessa.

Kouvolan poliisi tutkii asiaa muun muassa rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

- Nimikkeiden lista on pitkä, poliisi toteaa tiedotteessaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.