TPS kaupittelee Kaapo Kakon mailaa nettihuutokaupassa, myynnistä saatavien tulojen kohde vielä mysteeri – "Kaapo kiinnostaa muuallakin kuin Turussa"

SM-liigajoukkue TPS kaupittelee parhaillaan Leijonien paidassa MM-kisoissa loistavan Kaapo Kakon tällä kaudella TPS:ssä käyttämää mailaa nettihuutokaupassa. Mailasta saatavien tulojen kohdetta ei ole vielä päätetty.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Kaapo Kakko on noussut koko Suomen valokeilaan kevään MM-kisojen aikana. Leijonien ensimmäisissä otteluissa pelitaidoillaan ihastuttaneen nuorukaisen nimi on jokaisen jääkiekkoa seuraavan suomalaisen huulilla.

Seurajoukkueessaan TPS:ssä niin ikään hienosti pelanneen Kakon pelimaila on myynnissä nettihuutokaupassa. TPS kaupittelee mailaa yhteistyössä Huutokaupat.comin kanssa. Ainutlaatuinen tilaisuus tuli TPS:n myyntipuolen eteen jopa hieman yllättäen.

– Huollosta ilmoitettiin, että heillä olisi tällainen mahdollisuus, jos haluaa hyödyntää. Maila jäi käytettäväksi ja ajattelimme säästää se parempiin päiviin. Huutokaupat.comista lähestyttiin, olisiko kiinnostusta tehdä yhteistyötä. Me vähän sellaista tilaisuutta odotimmekin ja tartuimme siihen, kun kovin vaikea tuollaisia on hinnoitella, TPS:n Store Manager Anjuta Laakso kuvailee MTV Urheilulle.

– Jos olisimme myyneet sen täällä hallilla, ostajia olisi aika rajallinen määrä. Moni haluaisi päästä ostamaan tuotteen, kun Kaapo kiinnostaa muuallakin kuin Suomen Turussa, Laakso jatkaa.

TPS tempaisi jo aiemmin keväällä lahjoittamalla Kaapo Kakon pelipaidan diabetesta sairastavalle urheilevalle nuorelle. Kakon mailan huutokaupasta saamien tulojen kohdetta ei kuitenkaan ole vielä päätetty, mutta hyväntekeväisyyskään ei ole poissuljettu ratkaisu.

– Sitä ei olla lainkaan vielä suunniteltu. Katsomme ensin, millainen potti sieltä tulee, jonka jälkeen käydään keskustelut. On hyvin vaikea lähteä arvioimaan, mikä tuollaisen arvo on, Laakso selventää.

– Nythän me lahjoitimme paidan ja toivoimme, että se lähtee jollekin diabetesta sairastavalle, kun Kaapolla on se, niin saadaan näkyvyyttä ja tehdään yhdessä hyvää.

Kirjoitushetkellä korkein tarjous mailasta on 304 euroa. 

Lue myös:

    Uusimmat