Olli Jokinen lataa valtavan arvion Kaapo Kakosta – "Luulen, että Kaapo saattoi valehdella"

Olli Jokinen puntaroi viikonlopun MM-ottelut 6:35
Olli Jokinen arvioi Kaapo Kakkoa ja Leijonien MM-näkymiä.

C Moren asiantuntija Olli Jokinen arvioi, että Kaapo Kakolla on mahdollisuuksia pelaajaksi, jonka ympärille NHL-seuran voi rakentaa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Jatkuuko Kaapo Kakko -show?
Yhdysvallat-Suomi 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Kakko, 18, on hurjastellut Slovakiassa jääkiekon MM-kisoissa kahteen ensimmäiseen peliin yhteensä viisi maalia. Jokista Kakon otteet ensimmäisessä aikuisten MM-turnauksessa eivät ole yllättäneet.

– Kaikkien raporttien perusteella, mitä pojasta olen kuullut tänä vuonna, hän nostaa oman pelitason just siihen, mitä pelin taso sillä hetkellä on. Hänellä on uskomaton kyky nostaa tasoa koko ajan. Raporttien mukaan hän nosti SM-liigan playoffeissa tasoa ihan uudelle tasolle. Nyt taas MM-kisoissa hän nostaa jälleen tasoa. Mielenkiinnolla odotan, miten hän ensi vuonna NHL:ssä pelaa, Jokinen sanoi Huomenta Suomessa.

Jokisen mukaan on selkeää, että USA:n Jack Hughesin kanssa NHL:n kärkivarauksiksi povattu Kakko pelaa ensi kaudella taalaliigassa.

– Hänet varataan korkealla ja hän on noin valmis pelaaja. Minun mielestäni hänen yksilötaidot tulevat vielä paremmin esiin pienessä kaukalossa.

Jokinen arvioi Kakon rajojen olevan korkealla, NHL:n tähtipelaajana.

– Franchise-pelaaja. Siinä on Kaapon rajat, nimenomaan pelaaja, kenen ympärille seuran voi rakentaa. Ymmärrän, että puhutaan vasta 18-vuotiaasta pojasta, mutta näytöt ovat sitä luokkaa.

Jokinen luonnehtii Kakkoa tervepäiseksi ja itsevarmaksi nuoreksi mieheksi, joka on tietoinen omista taidoistaan. Jokisen mukaan Kakko pärjää varmasti maailmalla.

– Luulen, että Kaapo saattoi vähän valehdella, kun kysyttiin, oletko yllättynyt, kun olet tehnyt viisi maalia. Luulen, että oikea vastaus Kaapolta olisi ollut, että en ole yhtään yllättynyt. Sillä pojalla on tervettä itseluottamusta.

Pysäyttääkö Kakkoa kukaan, vaikka hän saisi MM-kisoissa jatkossa tarkempaa erikoisvartiointia? Keitä muita onnistujia Jokinen nostaa Leijonista esiin? Katso haastattelut ylälaidan ja alapuolen videoilta.

Olli Jokinen pui NHL-pelaajien MM-kieltäytymisiä 6:05
Olli Jokinen jatkaa Kaapo Kakon ja Leijonien analysoimista.

Lue myös:

    Uusimmat