Huuhkajatoppari luottavaisena Italia-tappion jälkeen: "Me halutaan mennä tästä lohkosta kisoihin"

Paulus Arajuuri tappiollisesta Italia-pelistä:"Rohkea suoritus, yritettiin pelata meidän peliä" 3:22
Paulus Arajuuren haastattelu Italia-ottelun jälkeen

Suomi kärsi lauantai-iltana 0-2-tappion Italialle jalkapallon EM-karsintojen avausottelussa Udinessa. Huuhkajat olivat tappioon pettyneitä, mutta peli-ilme antoi lupauksia myös paremmasta tuloksesta.

Suomi pelasi syksyllä Kansojen liigassa 4-4-2-muodostelmalla, mutta päävalmentaja Markku Kanerva lähetti Huuhkajat lauantaina kentälle kolmen topparin voimin.

Yksi heistä, Paulus Arajuuri oli tappioon pettynyt, mutta suuntasi katseen jo vahvasti tiistain Armenia-otteluun.

– Totta kai harmittaa ihan pirusti, että hävittiin. Meidän suoritus oli kuitenkin rohkea ja meillä oli paljon hyviä jaksoja tässä pelissä, Arajuuri sanoi ottelun jälkeen MTV Urheilulle.

Topparin mukaan uusi muodostelma toimi suurimmaksi osaksi ottelussa hyvin.

– Saimme sen avulla tukittua keskustan ja turhautettua heitä. Tiesimme, että he tulevat paljon keskeltä ja hakevat pystyjuoksuja, sen vuoksi päätimme pelata kolmella topparilla, Arajuuri sanoi.

– Pää pystyyn ja eteenpäin. Nämä karsinnat ovat vasta alkaneet ja tämä oli vaikein mahdollinen aloitus. Emme saa laittaa päätä pensaaseen.

Suomi kohtaa EM-karsintojen toisessa ottelussa tiistaina vieraskentällä Armenian.

– Varmasti tulee erilainen ottelu ja me halutaan siitä ottelusta voitto. Pisteitä pitää ottaa, ihan sama mistä ne tulee. Me halutaan mennä tästä lohkosta kisoihin. Meidän pitää silloin myös voittaa vaikeita vieraspelejä, Arajuuri sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat