Huuhkajat hyvästellyt Joona Toivio astui koneeseen: "Haikea fiilis, kiitollinen ja ylpeä"

Samaan aikaan Suomen jalkapallomaajoukkueen tämän syksyn MM-karsintojen kanssa päättyi myöhään tiistai-iltana myös Joona Toivion maajoukkueura. 33-vuotiaalle puolustajalle koko Ranska-ottelu ja sen jälkeiset hetket Olympiastadionilla kannattajien edessä antoivat ikimuistoiset hyvästit Huuhkajista.

MTV Urheilu tapasi Toivion vielä ennen kuin tämä poistui keskiviikkoiltana Suomesta palatakseen seurajoukkueensa Häckenin palvelukseen Ruotsiin.

Tiistai-ilta oli tunteikas Toiviolle, joka jätti pitkäaikaisen joukkuetoverinsa ja takalinjojen tutkaparinsa Paulus Arajuuren kanssa hyvästit suomalaiskannattajien edessä Olympiastadionilla.

– Haikea fiilis, kiitollinen ja ylpeä samalla. Olen tosi iloinen, että pääsin henkilökohtaisesti kiittämään meidän huikeita fanejamme vielä viimeisen kerran näin maajoukkuepelaajana, Toivio kertoi.

Toivio on ollut jo vuosien ajan Huuhkajien tukipylväs, nöyryyden perikuva sekä mainio joukkuepelaaja. Vaatimaton pelimies on antanut aina mieluummin tekojensa puhua puolestaan.

Miksi Joona Toivio päätti lopettaa maajoukkueuransa juuri nyt sekä mitä hän ajattelee maajoukkueurastaan ja tulevaisuudestaan HJK:n kanssa? Tästä hän kertoo jutun videolla.

Lue myös:

    Uusimmat