Mainos

Hurjat kuvat hätkähdyttivät: Uusia tietoja välikohtauksesta, joka aiheutti verisen sotkun Kontulassa – "Yritetty pestä runsaalla vedellä"

0:32

Poliisi on kertonut uusia tietoja Helsingin Kontulassa viime viikolla tapahtuneesta väkivallanteosta, jonka jäljistä julkaistut kuvat olivat poikkeuksellisen karmeita. 

Poliisi kertoi reilu viikko sitten ottaneensa kiinni neljä henkilöä epäiltynä jonkinlaisesta väkivallanteosta Helsingin Kontulassa. Välikohtaus sattui kerrostaloasunnossa, ja uhri oli saanut päähänsä vertavuotavan haavan.

MTV Uutiset sai tuolloin haltuunsa hurjia kuvia, joissa näkyi miten asunnon alapuolella sijaitsevaan asuntoon oli valunut verta seinää pitkin. Kuvissa verta oli myös talon rappukäytävän lattialla.

Sotkun aiheuttanut tilanne ei kuitenkaan ollut ilmeisesti aivan niin vakava, kuin kuvat antoivat ymmärtää.

Kaikki kiinniotetut vapautettu

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Kruskopf kertoo, että vuonna 1959 syntynyt uhri sai tilanteessa vähäisen vamman, eikä ollut hengenvaarassa.

Kaikki kiinniotetut henkilöt on sittemmin vapautettu, ja poliisi epäilee väkivallanteosta enää vain yhtä, vuonna 1994 syntynyttä miestä. Epäiltynä rikosnimikkeenä on perusmuotoinen pahoinpitely.

Hurjia verijälkiä Kruskopf selittää sillä, että asunnossa oli ilmeisesti yritetty pestä pahoinpitelyn jälkiä pois runsaalla vedellä.

– Runsas vetinen verimäärä selittyy paitsi sillä, että verijälkiä on yritetty pestä runsaalla vedellä myös sillä, että tapahtuneen jälkeen ja ennen poliisin paikalle tuloa yksi asunnossa olleista sai haavan jalkaansa. Siitä on myös valunut verta asuntoon ja samalla sekoittunut uhrin vereen.

Kruskopf kertoo saaneensa tiedon alakerran asuntoon valuneista verijäljistä vain tiedotusvälineiden kautta, mutta arvelee, että verinen vesi on ilmeisesti valunut alakerran asuntoon talon elementtien sauman kautta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.