Hurjaa draamaa! Valioliigan sensaatiojoukkueen jättiyllätys oli vesittyä kahdeksassa minuutissa – Manchester Unitedin upea kiri valui hukkaan loppuhetkillä

Täksi kaudeksi Valioliigaan noussut Sheffield United oli lähellä yllätysvoittoa, kun se pelasi Manchester Unitedin kanssa 3-3-tasapelin.

Sheffield United on kiistatta ollut yksi alkukauden sensaatioista. Se oli lähellä jo upeaa kotivoittoa, kun se karkasi Manchester Unitedia vastaan 2-0-johtoon John Fleckin ja Lys Moussetin osumilla.

Manchester United käynnisti kuitenkin vahvan kirinsä 72. peliminuutilla, kun Brandon Williams takoi ensimmäisen maalinsa ManU-paidassa. Manchester United näytti jo kääntävän ottelun lopulta itselleen noin seitsemässä minuutissa, kun Mason Greenwood (72. peliminuutilla) ja Marcus Rashford (79. peliminuutilla) onnistuivat maalinteossa vieden näin vierailijat johtoon.

Hetken näytti jo siltä, että Manchester United vie pisteet mukanaan, mutta Sheffield nousi vielä tasoihin ottelun loppuminuuteilla Oliver McBurnien osumalla.

Sheffield jatkaa Valioliigassa sijalla kuusi. Manchester United on yhdeksäntenä.

Lue myös:

    Uusimmat