Mainos

Hurja takaa-ajo Pirkanmaalla – kuski pakeni lopulta metsään

Autoilija on hurjastellut vaarallisesti poliisia pakoon Pirkanmaalla varhain aamulla.

Tapahtumat saivat alkunsa kello 5 jälkeen Lempäälän Kuljussa, kun poliisipartio yritti pysäyttää Tampereentiellä liikkunutta henkilöautoa. Autoilija lähtikin ajamaan karkuun Helsingintietä kohti Lempäälän keskustaa.

Poliisin mukaan pakenevan ajoneuvon nopeus oli kovimmillaan 150 km/h, kun nopeusrajoitus oli paikoitellen 50 km/h. 

Takaa-ajo jatkui kohti Pirkkalaa, missä mies ajoi poliisin asettamaan piikkimattoon Varuskunnantien ja Lentoasemantien risteyksessä. Auto jatkoi kuitenkin pakoaan osa renkaista puhjenneina Pirkkalan keskustan suuntaan ja siitä edelleen valtatie 3:lle. 

Pakonsa aikana autoilija käytti vastaantulevien ajokaistoja. Poliisin mukaan tapahtuma-aikaan moottoritiellä oli kohtalaisesti muuta liikennettä, joka joutui väistämään pakoautoa pientareelle.

Pakoauton matka jatkui edelleen vastaantulevien kaistaa Karkuvuoren tunneliin asti, missä tietyön vuoksi oli vain yksi ajokaista käytössä.  Tunnelissa pakenevaa autoa vastaan tuli kuorma-auto ja pakoauto osui sen etukulmaan sekä tien kaventamiseksi rakennettuun aitaan.

Pakoauto pysähtyi lopulta pian törmäyksen jälkeen, jolloin sen mieskuljettaja pakeni juosten hirviaidan yli metsään. Poliisin etsinnöistä huolimatta hän on yhä kateissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.