Hurja someriita – maajoukkuepelaaja väittää exänsä väärentäneen kuvan vähäpukeisesta seuralaisesta: "Lisäsi peniksen"

Slovenian maajoukkuejalkapalloilija Benjamin Verbic, 29, on tulisessa riidassa entisen tyttöystävänsä kanssa. Verbic väittää entisen kumppaninsa muun muassa väärentäneen kuvaa, jossa pelaaja on vähäpukeisen seuralaisen kanssa.

Verbicin entinen tyttöystävä, hänen kanssaan pojan saanut ukrainalaismalli Alvina Tsarenko julkaisi hiljattain kuvan, jossa Verbic seisoo kylpyhuonetiloissa yläkroppa paljaana ja alakroppa pyyhkeen peittämänä vähäpukeisen seuralaisen kanssa. Kreikkalaisseura Panathinaikosia edustava Verbic väittää, että Tsarenko on väärentänyt otosta lisäten seuralaiselle peniksen.

– Olen pahoillani, että vaivaan teitä rouva Alvina Tsarenkon potaskalla, mutta minusta tuntuu, että minun on tehtävä se, koska kaikilla näillä henkilökohtaista elämääni koskevilla valheilla hän pyrkii vaikuttamaan Kreikan oikeuteen, jolta olen anonut poikani huoltajuutta ja päätös on vireillä, Verbic alusti Instagramin tarinaosiossa julkaisemassa tiedotteessaan.

– Vaikka tämä ei kuulu kenellekään, tiedoksi, että olen hetero, määrittelen itseni heteroseksuaaliksi, enkä ole koskaan ollut seksuaalisessa tai romanttisessa suhteessa miesten tai transsukupuolisten kanssa. Alvina on väärentänyt (photoshopannut) kuvaa ex-tyttöystävästäni Lilystä (hän lisäsi peniksen) ja nyt hän väittää, että menin vielä yökerhoon kahden muun transsukupuolisen kanssa!

Verbicin mukaan henkilöt olivat todellisuudessa hänen serkkunsa ja tämän ystävä.

– Jos pelissä ei olisi poikani mielenterveys, tietäisin, että tämä olisi yksinkertaisesti pienen budjetin komediaa.

Verbic väittää Tsarenkon olevan syytettynä useista rikoksista ja hänen mukaansa "panettelussa/herjauksessa" on kyse kostosta. Hän nimittää Tsarenkoa lisäksi "pakonomaiseksi valehtelijaksi".

Ukrainalaissivusto Sport 24 julkaisi artikkelissaan kuvakaappauksen Verbicin fanitilin jakamasta kuvavertailusta, jossa ovat väitetysti Verbicin ja vähäpukeisen seuralaisen alkuperäinen kuva ja väärennetty otos.

Tsarenko latoi kovaa tekstiä

Tsarenko on vastannut Verbicin kommentteihin pikaisesti omissa Instagram-tarinoissaan.

– Normaalin miehen ei tarvitse keksiä tekosyitä, mutta faktat puhuvat puolestaan. Myös se, että käyt yökerhoissa aikana, jolloin kausi ei ole vielä ohi. Lisäksi kunnianloukkaussyytöksesi hylättiin oikeudessa ja lapsen huoltajuus määrättiin minulle, Tsarenko kirjoitti.

– Mitä sanot kuvasta ja videosta, jossa käytät huumeita ja makaat sängyssä miesten kanssa? Voit syyttää minua tai photoshoppausta, totta kai, hän jatkoi ja kehotti perään lopettamaan valehtelun.

Tsarenko latasi, että jos Verbic "haluaa keksiä tekosyitä", hän voi näyttää paljon enemmän miehen elämäntyylistä.

– Älä valita sen jälkeen.

Hän sanoi olevansa huolissaan Verbicin mielenterveydestä ja käytöksestä, mitä tämä tarjoaa pojalle.

– Oletko urheilija vai juhlija? Mielestäni olisi hyvä päätös, että lopetat urheilu-urasi ja omistaudut täysin asioihin, mitä rakastat eniten – huumeiden käyttöön ja juhlimiseen.

Keskikentän laidalla pelaava Verbic on edustanut Panathinaikosia viime vuodesta lähtien. Hän on tahkonnut Slovenian A-maajoukkueessa urallaan 47 ottelua, joista 9 viime vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja