P. Diddy pyytää anteeksi järkyttävän pahoinpitelyvideon tapahtumia – uhrin asianajajalta täystyrmäys

P. Diddy pyytää somevideolla anteeksi vuoden 2016 valvontakameravideolla nähtäviä tapahtumia.

P. Diddy -nimellä tunnettu räppäri ja tuottaja Sean Combs, 54, pyysi sunnuntaina julkisesti anteeksi entiseen kumppaniinsa, muusikko Cassie Venturaan kohdistamaansa väkivaltaa. Räppärin anteeksipyyntö juontaa juurensa CNN:n viime viikolla julkaisemaan vuoden 2016 valvontakameravideoon, jossa räppäri pahoinpitelee entistä tyttöystäväänsä hotellissa.

Instagramissa julkaisemallaan videolla Combs muun muassa sanoo, että hänen valvontakameravideolla nähtävä käytöksensä on anteeksiantamatonta.

– On niin vaikeaa reflektoida elämäsi synkimpiä aikoja, mutta joskus sinun on tehtävä niin. Olin paskana. Olin pohjalla. Mutta en keksi tekosyitä. Käytökseni sillä videolla on anteeksiantamatonta. Otan täyden vastuun videolla nähtävistä teoistani, Combs sanoo videollaan.

– Minua inhottaa. Minua inhotti silloin kun tein sen ja minua inhottaa nyt. Menin ja hain ammattiapua. Menin terapiaan, kuntoutukseen. Minun piti pyytää jumalalta armoa. Olen niin pahoillani. Mutta olen sitoutunut olemaan parempi mies joka päivä. En pyydä anteeksiantoa. Olen todella pahoillani, hän jatkaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

CNN:n mukaan Combs on aiemmin kiistänyt Venturan syytöksen pahoinpitelystä. Marraskuussa 2023 Ventura haastoi Combsin oikeuteen fyysisestä hyväksikäytöstä, seksikaupasta ja raiskauksesta. Asia on nyttemmin soviteltu. 

Venturan asianajaja Meredith Firetog kommentoi Combsin somessa julkaisemaa anteeksipyyntöä sunnuntai-iltana antamassaan lausunnossa.

– Combsin viimeisin lausunto koskee enemmän häntä itseään kuin useita ihmisiä, joita hän on satuttanut. Kun Cassie ja useat muut naiset kertoivat kokemuksistaan, hän kielsi kaiken ja esitti, että hänen uhrinsa haluavat vain rahaa. Se, että hänen oli pakko pyytää anteeksi vasta sitten, kun hänen toistuvat kieltämisensä osoittautuivat valheellisiksi, osoittaa hänen säälittävää epätoivoaan, eivätkä hänen järjettömät sanansa horjuta ketään, Venturan asianajaja sanoi lausunnossaan.

Combsia on syytetty viime vuosina muun muassa useista pahoinpitelyistä, raiskauksista ja ihmiskaupasta. Marraskuun 2023 jälkeen Combs on joutunut vastaamaan viiteen muuhun siviilikanteeseen, joissa räppäriä syytetään muun muassa seksuaalirikoksista. Hän itse on kiistänyt kaikki syytteet ja tapausten käsittely on edelleen kesken.

Lue myös:

    Uusimmat