MM-kisojen hyökkääjätähdestä hurjia suhdeväitteitä – joukkuetoverin mallivaimo kolmiodraaman keskellä: "Minun on puhuttava siitä"

1:07
Serbia nousi Kamerunia vastaan kahdella salamamaalillaan johtoon ensimmäisen puoliajan lopussa. Ottelu päättyi 3–3-tasapeliin.

Kookas ja taitava Dusan Vlahovic on Juventuksen viime tammikuussa 70 miljoonalla eurolla tekemä tähtikaappaus Fiorentinasta, joka mättää maaleja Serie A:ssa, mutta on joutunut toistaiseksi sivurooliin Serbian maajoukkueessa MM-kisoissa. Serbian media väittää syyksi suhdekohua.

Dusan Vlahovic on toistaiseksi jäänyt ihmeellisen vähälle vastuulle Serbian hyökkäyksessä. Vaikka 22-vuotiasta ja 190-senttistä kärkimiestä pidetään Serie A:n yhtenä vaarallisimmista maalitykeistä, hän on toistaiseksi saanut katsella valtaosan tapahtumista penkillä.

Vain ottelussa Brasiliaa vastaan Vlahovic otettiin vaihdosta kentälle 24 minuutiksi, toisessa pelissä Kamerunia vastaan hyökkääjän palveluksia ei haluttu lainkaan penkiltä.

Onko Vlahovic muka niin paljon heikompi vaihtoehto kuin Valioliigassa loistava Aleksandar Mitrovic? Serbian lehdistön mukaan päävalmentaja Dragan Stojkovicin ratkaisut Vlahovicin suhteen johtuvat kuitenkin muista kuin pelillisistä syistä.

Lehdistön väitteiden mukaan Vlahovicilla olisi suhde joukkuekaverin vaimon kanssa, mikä olisi luonut jännitteitä Serbian maajoukkueen sisällä. Sopan keskiössä ovat Vlahovicin lisäksi serbialaisvahti Predrag Rajkovic ja tämän mallivaimo Ana Rajkovic, jotka ovat olleet naimisissa vuodesta 2018.

Rajkovic on tällä hetkellä Serbian kakkosvaihtoehto tolppien väliin Vanja Milinkovic-Savicin jälkeen.

Vlahovic aloitti keskiviikon lehdistötilaisuuden väitteisiin puolustautumalla.

– Olen pahoillani, että joudun aloittamaan lehdistötilaisuuden MM-kisoissa tällä tavalla, mutta minun on puhuttava siitä, koska minun nimeäni tahrataan, Vlahovic alusti.

– Mitä me kaikki olemme kuulleet ja lukeneet, ei ole syytä kommentoida jotain niin absurdia. Nämä kirjoitukset ovat täyttä valetta ja tulevat ihmisiltä, joilla on tylsää, eikä mitään muuta tekemistä elämissään, vaan he ovat vihaisia ja turhautuneita. Nämä kirjoitukset haluavat vahingoittaa maajoukkuetta, mikä on iso ongelma, Vlahovic puhkui.

Vlahovicin kuvailun mukaan tunnelma Serbian maajoukkueen sisällä on loistava.

– Haluan suojella yksityisyyttäni, joten sanon tämän: jos minun täytyy puolustautua oikeusteitse, teen sen. Minun täytyy reagoida, vaikka en haluaisi. Sen sijaan että media tukisi meitä ennen ratkaisevaa ottelua, he puhuvatkin täysin toissijaisista asioista, hyökkääjä sadatteli.

Myös Ana Rajkovic on kiistänyt sosiaalisessa mediassa serbialaismedian esittämät suhdeväitteet. Lisäksi hän on julkaissut kuvia MM-kisapaikalta Dohasta.

Vlahovic lisäsi lehdistötilaisuudessaan, että on tuntenut olonsa turnauksen aikana huonokuntoiseksi.

–  En ole pelannut, koska en ole ollut vielä valmis, mutta nyt tunnen oloni paremmaksi ja olen täysin keskittynyt seuraavaan otteluun.

Serbia kohtaa perjantai-illan odotetusti tulikuumassa ottelussa Sveitsin. Panoksena on paikka MM-kisojen pudotuspeleissä.

Serbian ja Sveitsin välinen G-lohkon päätösottelu on nähtävissä perjantaina kello 21 alkaen suorana Subilta, MTV Katsomosta ja C Moresta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja