Hurja näky: Cristiano Ronaldo sai vihaiset fanit peräänsä Kiinassa

Cristiano Ronaldo sai vihaiset jalkapallokannattajat peräänsä, kun hänen loukkaantumisensa johti kahden ystävyysottelun peruuntumiseen Kiinassa.

Portugalilainen supertähti kärsii lihasvaivasta, joka olisi estänyt häntä osallistumasta Shanghai Shenhuan ja Zheijangin kohtaamisiin.

Koska viisinkertainen Ballon d'Or -voittaja ei pysty esiintymään kiinalaisfaniensa edessä, ovat kyseiset ystävyysottelut päätetty lykätä suoraan myöhempään ajankohtaan.

Uutinen ottelusiirrosta ei kuitenkaan miellyttänyt faneja, jotka olivat hartaasti toivoneet idolinsa näkemistä nyt.

Pettyneet kannattajat rynnäköivät Al-Nassrin joukkueen hotelliin, jonne Ronaldo ja kumppanit olivat ehtineet jo saapua ennen ystävyysotteluiden siirtämistä.

Sekä poliisi että henkilökunta yrittivät rauhoittaa tilannetta, saaden kannattajajoukot lopulta kuriin.

– Olen todella surullinen. Olen käynyt Kiinassa kaudesta 2003-2004 lähtien, joten tunnen oloni täällä kotoisaksi - kuin se olisi toinen kotini, Ronaldo kommentoi The Sunin mukaan.

– Tiedän, että tekin olette surullisia, erityisesti ihmiset, jotka rakastavat Cristianoa, mutta meidän on nähtävä tämä hyvällä tavalla. Me tulemme takaisin. Valitettavasti minulla on ongelmia, mutta tämä on osa jalkapalloa ja elämääni.

– Älkää olko surullisia, koska minä olen surullinen ja toivon, että ymmärrätte jalkapalloilijan olosuhteet.

Ronaldo, 38, saattaa joutua olemaan jopa pari viikkoa sivussa. Jos näin käy, jää häneltä todennäköisesti väliin myös kohtaaminen Lionel Messin kanssa, kun Inter Miami saapuu Saudi-Arabiaan Riyadh Cupin näytöspelejä varten.

Lue myös:

    Uusimmat