Cristiano Ronaldo jäi taas kakkoseksi – latasi katkeria kommentteja Lionel Messin suuntaan

Cristiano Ronaldo on latonut kiistanalaisia kommentteja Ballon D'Or ja The Best -palkintojen uskottavuudesta Lionel Messin vietyä kummankin pystin nimiinsä.

Ronaldo kommentoi Messin menestystä vihjaten, että hänet olisi sivuutettu kummankin palkinnon kohdalla. Portugalilaistähti viittasi "numeroihin" väittäen, että ehkä hänen olisi pitänyt voittaa Argentiinan MM-kisasankarin sijaan.

– Ballon d'Or ja The Best ovat menettämässä uskottavuuttaan, Ronaldo latasi portugalilaislehti Recordille.

– Se ei tarkoita, etteikö Messi olisi ansainnut sitä, tai (ErlingHaaland tai jopa (KylianMbappé... mutta numerot ovat siellä, eivätkä numerot petä. On otettava koko kausi huomioon. En yksinkertaisesti enää usko näihin palkintoihin.

Viikko sitten FIFA:n parhaaksi miespelaajaksi valittu Messi on voittanut palkinnon useammin kuin kukaan muu. Ronaldo voitti palkinnon vuosina 2016 ja 2017, mutta ei ole saanut sitä sen jälkeen Messin vietyä pystin vuosina 2019, 2022 ja 2023.

Ronaldon mielestä sillä, miten hän menestyi Saudi-Arabiassa saatuaan lähtöpassit Manchester Unitedista, olisi pitänyt myös olla vaikutusta. Hän teki vuoden 2023 aikana 54 maalia 59 otteluun Al-Nassrin riveissä.

– Numerot ovat tosiasioita. Jos menet ajassa takaisin päin ja katsot, mitä Man Unitedissa ja maajoukkueessa tapahtui, ihmiset todella ajattelivat minun olleen hukassa. Mutta totuus on, että keskityin, ja minulla oli hieno kausi Al-Nassrissa. Siksi tein 54 maalia.

Viime viikolla 39-vuotias Ronaldo myös väitti, että Saudi-Arabian pääsarja olisi tasoltaan esimerkiksi Ranskan pääsarja Ligue 1:stä parempi.

Lue myös:

    Uusimmat