Hups! Vilautus ei haitannut Moderni perhe -tähden gaalailtaa

Moderni Perhe -sarjasta tutulle Sarah Hylandille kävi epämiellyttävä vahinko Golden Globes -gaalassa.

InStylen ja WB:n Golden Globes -gaalan jatkoilla sattui pieni vaatemoka, kun paikalla ollut Sarah Hyland vilautti vahingossa kesken selfien ottamisen.

Hyland oli ottamassa itsestään ja poikaystävästään Wells Adamsista kuvaa Instagram-tarinaansa, kun hänen mekkonsa avonainen kaula-aukko liikahti. Vahinko meni kuitenkin Hylandilta ohi ja hän jakoi sittemmin kadonneen kuvan seuraajilleen.

Vilautus ei Hylandin menoa gaalahumussa haitannut, vaan hän jatkoi iltaansa huoletta. E! News -sivuston mukaan Hyland ja Adams eivät kainostelleet kiintymyksen osoituksia julkkisten täyteisillä NBC-kanavan jatkojuhlilla.

Maanantaina Hyland jakoi

Adamsin kanssa kuvatun humoristisen videon, jossa hän tunkee vessapaperia avonaisen mekkonsa sisään samalla, kun Adams peittää silmiään kädellään.

Kaksikko myös hehkutti toisiaan sosiaalisessa mediassa. Adams jakoi omassa Instagram-tarinassaan videon Hylandissa valokuvaajien edessä. Videoon Adams kirjoitti rakastavansa tyttöystäväänsä.

Bachelor-tositelevisiosarjasta julkisuuteen noussut Adams ja Moderni perhe -sarjassa kymmenen kauden ajan näytellyt Hyland ovat seurustelleet noin vuoden ajan.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja