Munuaissairaus teki Moderni perhe -tähden elämästä vaikeaa: "Haudoin pitkään itsemurhaa"

Sarah Hyland paljasti kahden munuaissiirron ajaneen hänet itsemurhan partaalle.

Moderni perhe -sarjassa hurmannut Sarah Hyland avautui Self-lehdelle kärsimästään munuaisten dysplasiasta. Hän sai munuaissiirron isältään, mutta näyttelijän keho hylki munuaista. Isän lahjoittama munuainen jouduttiin vaihtamaan uuteen, Hylandin veljeltä saatuun munuaiseen.

– Olin elänyt koko elämäni kokien itseni taakaksi, Hyland sanoi Self-lehdelle.

Epäonnistunut munuaissiirto oli näyttelijälle kova paikka. Taistelu munuaisten dysplasiaa vastaan sai Hylandin tuntemaan itsensä epäonnistujaksi. Näyttelijän mukaan sairauden kanssa kamppailu johti itsemurha-ajatuksiin. 

– Kun perheenjäsen antaa sinulle uuden mahdollisuuden elämään, ja se epäonnistuu, se tuntuu kuin se olisi sinun syytäsi. Se ei ole, mutta se tuntuu siltä, Hyland pohti.

– Haudoin pitkään itsemurhaa, koska en halunnut pettää pikkuveljeäni, kuten olin pettänyt isäni, näyttelijä paljasti.

Toinen munuaissiirto tehtiin kaksi vuotta sitten, kun Hylandin keho alkoi hylkiä isän lahjoittamaa munuaista. Hänen veljensä oli ilmoittanut tukevansa isosiskoaan, kun selvisi, että veljen munuainen sopisi Hylandille.

Moderni perhe -sarjassa kymmenen kauden ajan esiintynyt Hyland on sittemmin selättänyt vaikeudet. Nykyään 28-vuotias näyttelijä on tyytyväinen elämäänsä.

– Minulla menee hyvin. Olen todella onnellinen elämääni, Hyland totesi.

Munuaisongelmien lisäksi Hyland kärsii endometrioosista, joka voi aiheuttaa valtavia kipumääriä ympäri kehoa. Hylandia on kritisoitu liian laihasta olemuksestaan ja näyttelijä on laittanut ulkonäkönsä osittain sairauksien piikkiin.

– Olen täällä sanomassa, että kenenkään ei pitäisi tähdätä siihen painoon, jossa olen tällä hetkellä. En hallitse sitä, miltä vartaloni näyttää, Hyland on kommentoinut Twitterissä.

Lähde: BBC

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja