Huomasitko tätä? Valtteri Bottas dominoi, ”idioottien” huhuama "korvaaja" taputteli Mersu-pomon vieressä

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas näytti hauista F1-kauden avauskisassa Australian Melbournessa, kun hän ajoi ylivoimaiseen voittoon. Bottas antoi jykevän vastauksen talven aikana villinä pyörineeseen huhusirkukseen, johon Mercedes-pomo Toto Wolff otti kärkkäästi kantaa.

Bottaksen nihkeästi sujuneen viime kauden jälkeen F1-maailmassa käynnistyi jos jonkinlaisia spekulaatioita.

Hurjimmissa väitettiin, että Mercedes-lupaus, tallin varakuljettaja Esteban Ocon korvaisi Bottaksen kesken kauden, mikäli suomalaiskuskin tulokset olisivat heikkoja.

Mercedeksen tallipäällikkö Wolff laukoi suoraa tekstiä aiheeseen liittyen.

– He ovat täysiä idiootteja. Emme koskaan tekisi sitä kenellekään kuskille Mercedeksellä. Kuljettajaan sitoudutaan ja häntä tuetaan kauden loppuun saakka. Jos muutos jossain vaiheessa tehdään, se tehdään kauden jälkeen. Heillä, jotka kommentoivat tällaista, ei ole mitään käsitystä toimintatavoistamme, Wolff murisi C Morelle.

Tähän liittyen itse kisassa nähtiin varsin mielenkiintoinen hetki.

Bottaksen tullessa maaliin, kansainvälinen televisiolähetys käännettiin Mercedeksen pilttuuseen, jossa Bottaksen väitetty ”korvaaja” Ocon päivysti koko kisan ajan Mersu-pomon Wolffin vierellä.

Ocon sai todeta muiden ohella Bottaksen ylivoimaisuuden. Ranskalaiskuskin vieressä ollut Mercedeksen tallipäällikkö Wolff myhäili samalla hyvin leveän hymyn kera.

Kohta näkyy ylhäältä videolta, kohdasta 1.55 eteenpäin.

Oconin paikalla olo tuli korostetusti esille, sillä hänet kaivettiin useaan otteeseen kansainväliseen televisiolähetykseen.

Ylivoimaiseen voittoon ajanut Bottas kohdisti rajua tekstiä kriitikoita päin kisan jälkeen.

– Niille, joita asia saattaa koskea: haistakaa v****.

Bottas nappasi mukaansa 26 pistettä, kun hän ajoi myös kisan nopeimman kierroksen. Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton oli kisassa toinen ja Red Bullin Max Verstappen kolmas. 

Lue myös:

    Uusimmat