Brittihovi julkaisi supersuloisen kuvan Louisista – nuori prinssi nauraa äitinsä sylissä

Britannian kuninkaallisen hovin virallinen Instagram-tili julkaisi hauskan tilannekuvan prinssi Louisin ristijäisistä.

Prinssi Louisristittiin viime viikon maanantaina St. Jamesin palatsin kuninkaallisessa kappelissa. Paikalla olivat lukuisat kuninkaallisperheen edustajat, mukaan lukien hiljattain naimisiin menneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan. Kuningatar Elisabet ei päässyt paikalle kolmannen lapsen lapsen lapsensa ristiäisiin.

Ristijäisistä julkaistiin muutamia virallisia perhepotretteja, joissa nähtiin tyylikkäiden aikuisten lisäksi hymyilevät prinssi George ja prinsessa Charlotte. Nyt Kensingtonin palatsin virallinen Instagram-tili on julkaissut ristijäisten kulisseista kuvan, jonka prinssi William ja herttuatar Catharine halusivat jakaa maailmalle.

Kuvassa nähdään Catharine, sylissään Louis, nauttimassa kesäpäivästä. Nuorella prinssillä oli selvästi hauskaa omissa juhlissaan, sillä hän nauraa kuvassa suu ammollaan.

– Herttua ja herttuatar toivovat, että kaikki nauttivat tästä prinssi Louisin kuvasta yhtä paljon, kuin hekin, palatsin tilille kirjoitettiin.

Prinssi Louis sai kuusi kummia, jotka ovat Williamin ja Catherinen hyviä ystäviä: Nicholas van Cutsem, Guy Pelly, Harry Aubrey-Fletcher, Lady Laura Meade, Hannah Carter ja herttuatar Catherinen serkku Lucy Middleton.

Lue myös:

    Uusimmat