Harvinainen hetki tallentui videolle – kuningatar Elisabet toimi kuten kunnon isoäiti juostessaan prinssi Williamin perässä

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Vastasyntyneen isä prinssi WIlliam oli nukahtaa kirkossa

Kuningatar Elisabet esti pientä prinssi Williamia karkaamasta häävaunujen perään 33 vuotta sitten. 

Vaikka 93-vuotiaan kuningatar Elisabetin elämää määrittävät kuninkaalliset velvollisuudet, tiedetään monarkin olevan hyvin omistautunut isoäti sekä isoisoäiti. Tämä näkyy muun muassa vuosien takaisessa videossa, joka hiljattain alkoi kiertää sosiaalisessa mediassa. 

Twitterissä julkaistussa videossa näkyy harvinainen hetki, joka tapahtui Elisabetin pojan prinssi Andrew'n ja Sarah Fergusonin häissä 23. heinäkuuta vuonna 1986. 

Kyseessä oli hetki, kun hääväki vilkutti tuoreelle avioparille heidän poistuessaan vaunuilla seremoniastaan. Lilaan juhla-asuun pukeutunut Elisabet joutui ottamaan muutaman juoksuaskeleen syöksyessään pienen prinssi Williamin perään, jotta innokas pikkuprinssi ei ennättäisi liian lähelle vaunuja. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Myöhäinen päivitys, mutta on 33 vuotta prinssi Andrew'n ja Fergien vuoden 1986 häistä. Joten tässä on kuningatar Elisabet juoksemassa pienen prinssi Williamin perässä estääkseen häntä pääsemästä liian lähelle hevosvaunuja. Hänen majesteettinsa on suloinen mummona, julkaisussa todetaan. 

Tuolloin nelivuotias prinssi William toimi häissä sulhaspoikana ja oli pukeutunut merimieshenkiseen asuun. Vajaa kaksivuotias prinssi Harry puolestaan oli liian nuori osallistumaan seremoniaan ja pysytteli äitinsä prinsessa Dianan lähettyvillä. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat