Hummus – kikhernedippi

Hummus on dippi kikhernetahnasta ja tahinista, jota alunperin sai Arabimaista. Tarjoile hummus broilerin tai lihan lisukkeena. Tuorean leivän päällä hummus maistuu todella hyvälle!

Ainekset (4 annosta)

3 rkl tahinia (seesamipastaa, voi jättää pois)

2 valkosipulin kynttä (puristettuna)

4 rkl puristettua sitruunan mehua

1 rkl juustokuminaa

suolaa, pippuria

n. 1,5 dl vettä

oliiviöljyä

Valmistus (10 min)

1. Laita ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimeen ja sekoita.

2. Kaada lautaselle ja viimeistele oliiviöljyllä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja