Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Näin parsakaali kannattaa valmistaa – testaa herkullista reseptiä!

Shutterstock
Julkaistu 12.10.2016 14:29

MTV LIFESTYLE

Oletko parsakaalin ystävä? Tämä resepti on sinulle!

Kun parsakaali saa seuralaisekseen juustoa, valkosipulia ja mantelia, syntyy täydellinen resepti syksyiselle aterialle. 

Thrive Market -sivuston resepti on joko loistava lisuke tai valmis ateria sellainaan. Vaikket parsakaalista muuten pitäisikään, tälle reseptille kannattaa antaa mahdollisuus!

Paahdettua parsakaalia parmesaanilla

(4 annosta)

2 parsakaalin kukinnot 
0,5 dl mantelisiivuja
0,5 dl parmesaanilastuja
0,5 dl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä pieneksi hakattuna
Pippuria rouhittuna
1 sitruunan mehu
0,5 tl suolaa

1. Lämmitä uuni 230 asteeseen

2. Lisää pellille leivinpaperin päälle pilkottu parsakaali, valkosipulit, pippuri ja suola. Paista noin 12 minuuttia. 

3. Nosta pelti pois uunista ja lisää mantelit, sitruunamehu ja parmesan. Paahda vielä uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut kunnolla. Tarjoa lämpimänä. 

Testaa myös:

1:30Kukkakaalimuusi

Lähde: Thrive Market

Lisää aiheesta:

Tämä helppo kanasalaatti sopii täydellisesti myös laihduttajan ruokavalioon – superhyvää ja proteiinipitoista!Resepti, joka saa ihosi ja sinut hehkumaan – tätä simppeliä pastaruokaa on pakko kokeilla!Älyttömän maukas ja helppo arkiruoka – tämä resepti kannattaa testata!Herkku, joka kruunaa syysillan – tätä yhdistelmää kannattaa kokeillaTäydellistä krapularuokaa! Tätä reseptiä on pakko kokeillaTämä helppo herkku vie kielen mennessään: Nerokas käyttötapa bataatille
KasvisruokavalioMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kasvisruokavalio
  • to08:20
    Ruoka

    "Tofupervoilu" teki paluun – K-kaupoissa näkyy nyt selkeä proteiini-ilmiö

  • ke08:21
    Ruoka

    Vain yksi lihapulla päivässä? Ruotsalaisprofessori uudesta suosituksesta: "Täysin hullua"

  • 13.10.14:25
    Ruoka

    Kielenhuoltaja kasvismakkarakohusta: Eihän lihapullakaan ole pulla

  • 9.10.07:52
    Kasvisruoka

    EU: Kasvismakkara ei saa enää olla makkara eikä kasvispihvi pihvi

  • 20.9.17:34
    Ruoka

    Helsingissä eletään "vegekuplassa" – suomalaisista vegaanilapsista selvisi uutta tietoa