Näin parsakaali kannattaa valmistaa – testaa herkullista reseptiä!
Oletko parsakaalin ystävä? Tämä resepti on sinulle!
Kun parsakaali saa seuralaisekseen juustoa, valkosipulia ja mantelia, syntyy täydellinen resepti syksyiselle aterialle.
Thrive Market -sivuston resepti on joko loistava lisuke tai valmis ateria sellainaan. Vaikket parsakaalista muuten pitäisikään, tälle reseptille kannattaa antaa mahdollisuus!
Paahdettua parsakaalia parmesaanilla
(4 annosta)
2 parsakaalin kukinnot
0,5 dl mantelisiivuja
0,5 dl parmesaanilastuja
0,5 dl oliiviöljyä
4 valkosipulinkynttä pieneksi hakattuna
Pippuria rouhittuna
1 sitruunan mehu
0,5 tl suolaa
1. Lämmitä uuni 230 asteeseen
2. Lisää pellille leivinpaperin päälle pilkottu parsakaali, valkosipulit, pippuri ja suola. Paista noin 12 minuuttia.
3. Nosta pelti pois uunista ja lisää mantelit, sitruunamehu ja parmesan. Paahda vielä uunissa noin 8 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut kunnolla. Tarjoa lämpimänä.
Testaa myös:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan