Huomenta Suomessa koristeltiin äitienpäiväkakkuja iloisissa tunnelmissa. Katso yltä, miten lapset suoriutuivat.
Huomenta Suomessa koristeltiin äitienpäiväkakkuja leipomokahvila Bakerikaa pyörittävän Erika Poussan opastuksella. Kakkujen kimpussa puuhailivat Aina, Niki ja Sylvi.
Lähetyksessä koristeltiin eri tavoin muutamaa kakkua, jotka ovat samanmakuisia, sitruunapohjalla tehtyjä ja niissä on sitruunakurdia. Kuorrutuksena on voikreemit kaikissa hieman eri väreillä.
Lue myös: Superhelppo äitienpäiväkakku, jota ei tarvitse edes leipoa – nappaa Teresa Välimäen hittiohje
Some tarjoaa leipomistrendejä
Suomalainen menestysresepti -ohjelman voittaneen Poussan pakastekeksipohjasta tuli valtava hitti.
Hän kertoo saavansa inpsiraatiota luomuksiinsa esimerkiksi matkustellessaan. Lisäksi sosiaalinen media tarjoaa paljon sisältöä.
– Katson, mitä tapahtuu Los Angelesissa, Australiassa tai Lontoossa, että mitä leipomistrendejä sieltä tulee ja ammennan niitä omaan yritykseen.