Humalainen turisti erehtyi suunnasta Alpeilla: Tavoite oli päästä hotellille – lähtikin kiipeämään vuorelle

Hotellihuone kutsui turistia Alpeilla, mutta virolaismies lähti kiipeämään vahingossa vuorelle.

Yllä olevalta videolta näet, missä päin maailmaa ihmiset elävät pisimpään!

Alpeilla lomaillut virolaisturisti pelastui hiljattain onnekkaasti juotuaan itsensä tukevaan humalaan ja lähdettyään erehdyksessä kiipeämään vuorelle.

Kolmikymppinen "Pavel" oli nauttinut runsaasti after skin tarjonnasta Cerviniassa, Italian Valle d'Aostassa. Jalassaan miehellä oli suksien sijaan kengät, kun hän lähti suuntaamaan kohti hotelliaan. 

Pavel kuitenkin valitsi väärän lumisista kaduista ja päätyi vuorenrinteelle johtavalle ladulle, eikä tajunnut erhettään ennen kuin oli liian myöhäistä.

Löysi suojaa 2 400 metrin korkeudesta

La Stampan mukaan jossain vaiheessa aamuyötä, noin kahden tai kolmen aikaan, edelleen vuorenrinnettä kiivennyt mies huomasi lopulta edessään alppimajan, 2 400 metrin korkeudessa sijaitsevan Igloo-nimisen baarin.

Pavelilla ei ollut muuta kuin hotelliavaimensa, mutta hän onnistui murtautumaan sisälle suojaan yön kylmyydeltä.

Aamulla hänet löysi baarin henkilökunta. Pavel oli yön aikana juonut kaksi pulloa vettä krapulaa lievittääkseen, jonka jälkeen hän oli sammunut penkille.

Etsintäpartio oli jo lähetetty matkaan ennen miehen löytymistä. Paikallisen poliisin mukaan mies saa sakot toilailustaan. Huonomminkin olisi voinut käydä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.