Mainos

Humalainen mies hukkasi ajokorttinsa – sai pian huolestuttavan kirjeen

Muutaman liikaa juonut mies hukkasi ajokorttinsa, mutta sai sen takaisin pienen jekun kera.

Kun nuori brittimies William George Armstrong hukkasi ajokorttinsa humalassa ollessa, hän ei kenties arvannut saavansa sitä itselleen takaisin postitettuna.

Twitteriin kokemuksensa jakaneelle Armstrongille kävi kuitenkin juuri niin. Hän sai hukkaamansa ajokortin postitettuna itselleen. Kirjeessä oli kuitenkin myös jotain, joka sai taatusti kylmän hien nousemaan pintaan ja sydämen jättämään yhden lyönnin välistä.

Kuoressa oli nimittäin huolestuttava kirje, jossa kiitettiin Armstrongin käynnistä Flight Centre -matkatoimistossa sekä yhteenveto miehen ostamista ensimmäisen luokan lennoista Malediiveille, joiden hinnaksi kerrottiin liki 5 300 puntaa.

"Olin aika humalassa tuossa eräänä iltana, ja hävitin ajokorttini. Sitten tämä ilmestyi tänään..." Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kauaa mies ei ehtinyt pelätä tilinsä tyhjenemistä lentolippuihin, sillä lentoliput paljastuivat huippuluokan pr-tempuksi. Mukana oli nimittäin myös kirje, jossa kerrottiin, että miestä oli jekutettu.

"George, me vain vitsailimme! Löysimme ajokorttisi liikkeemme edustalta, ja ajattelimme, että tarvitset sitä. Varmista vain, että harkitset meitä seuraavan lomasi varaamiseen. Pidä huolta! - Steve", viestissä luki.

Flight Centre todellakin teki onnistuneen tempauksen, sillä Armstrongin jaettua tapahtuneen Twitterissä, olivat Twitter-käyttäjät haltioissaan hauskasta pilasta. Nuorukaisen twiitille sateli yli 120 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia.

"Kuka ikinä tämän tekikään ansaitsee palkankorotuksen."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Arsmtrong kävi kiittämässä Steveä henkilökohtaisesti ja jakoi kuvan myös Twitter-ihastelijoille.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Mirror

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.