Mainos

Huipputoimittaja Anderson Cooper latasi suorat sanat Donald Trumpin Suomen-vierailusta: "Se tulvahti ulos suustani"

2:18

Huipputoimittaja Anderson Cooper ei säästellyt sanojaan Donald Trumpin esiintymisestä Suomessa.

VIDEO: Trump vakuutti, että Venäjä ei vaikuttanut vaaleihin

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasivat toisensa Helsingissä maanantaina 16. heinäkuuta. Tapaaminen toi Helsinkiin satoja ulkomaisia toimittajia, joiden mukana oli yhdysvaltalainen CNN-kanavan tähtitoimittaja Anderson Cooper.

Trumpin kommentit presidenttien tapaamisen jälkeen järjestetyssä lehditötilaisuudessa ovat aiheuttaneet paljon ristiriitaisia reaktioita ympäri maailman. Cooper itse antoi myös oman rehellisen mielipiteensä presidentti Trumpin esiintymisestä Putinin tapaamisen jälkeen.

– Sanoin, että se oli kaikista häpeällisin esitys keneltäkään koko maailman huomion kohteena olleelta Yhdysvaltojen presidentiltä minun elämäni aikana, Cooper täsmensi koomikko Stephen Colbertin ohjelmassa. 

– Se oli ensimmäinen asia, mikä tuli ulos. Heti, kun lehdistötilaisuus oli ohi, se vaan tavallaan tulvahti ulos suustani.

Presidenttien tapaamisesta huolimatta Cooper ehti tutustua hieman Helsinkiin, joka vakuutti journalistin vankemmin kuin Yhdysvaltojen presidentin kommentit.

Cooper jakoi sosiaalisessa mediassa paljon materiaalia Suomen vierailunsa aikana. Toimittaja hehkutti Helsinkiä ja suomalaista kesäyötä Instagramissa minkä ehti ja totesi haluavansa ehdottomasti matkustaa Suomeen joskus vielä uudestaan. 

– Saatan näyttää vähän happamalta ankkuroidessani melkein keskiyöllä Helsingissä. Mutta luulen, että olen jo rakastunut tähän kaupunkiin ja sen ihmisiin, Cooper kirjoitti Instagramissa eräässä kuvatekstissään.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.