Tähtitoimittaja Anderson Cooper ei saa tarpeekseen Suomesta: "Katsokaa, kuinka älyttömän kaunis"

CNN painotti järkytystä –"En ole koskaan nähnyt USA:n presidentin antautuvan" 1:16

Huipputoimittaja Anderson Cooper jatkaa Suomen hehkuttamista sosiaalisessa mediassa. 

VIDEO: CNN painotti järkytystä – "En ole koskaan nähnyt USA:n presidentin antautuvan"

Yhdysvaltalainen CNN-kanavan tähtitoimittaja Anderson Cooper vieraili Helsingissä maanantaina 16. heinäkuuta pidetyn presidenttien tapaamisen johdosta. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasivat toisensa presidentti Sauli Niinistön johdolla Presidentinlinnassa. 

Cooper lisäsi Instagram-tilinsä Story-osioon runsaasti materiaalia Suomen vierailunsa aikana. Päivityksissään Cooper hehkuttaa Suomea minkä ehtii ja kertoo olevansa kerta kaikkiaan innoissaan vierailustaan. 

– Lopetin juuri työnteon ja kello on neljä aamulla ja katsokaa Helsinkiä: on aivan valoisaa! Tämä on ihan hullua, Cooper kertoo päivityksessään.  

– Lentoni lähtee muutaman tunnin päästä, mutta rakastan Helsinkiä, haluan tulla tänne takaisin, tämä maa on niin upea. 


Cooper ylistää päivityksessään Suomen valoisaa kesäyötä minkä ehtii. Hän kertoo suuntaavansa nukkumaan, mutta seuraavassa tarinassa hän onkin päätynyt hotellinsa kattoterassille Helsingin keskustassa. 

– Okei, sanoin meneväni nukkumaan, mutta katsokaa, kuinka älyttömän kaunis tämä kaupunki on! Ja uudestaan: kello on hitto neljä aamulla.

Päivityksessään Cooper ihmettelee myös kadulla seisovaa porukkaa, joiden hän kuvailee mahdollisesti olevan "Helsingin hipsteri-ihmisiä".  

– Mitä he tekevät seisomassa kadunkulmassa neljältä aamulla? No, heillä oli varmaan paljon hauskempi ilta kuin minulla, Cooper täsmentää. 

Lue myös:

    Uusimmat