Mainos

Herttuatar Meghan kuratoi Voguen uusimman numeron – kuninkaallinen antoi vahvan määräyksen valokuvaajalle: "Ohjeeni olivat selkeät"

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Herttuatar Meghanilla oli selkeä näkemys siitä, millaisia naisia hän haluaa nähdä Iso-Britannian Voguen syyskuun numerossa. 

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn omalla, virallisella Instagram-tilillä ilmoitettiin maanantaina 29. heinäkuuta Meghanin toimineen Iso-Britannian Voguen vierailevana päätoimittajana. Kyseessä on ensimmäinen kerta lehden 103-vuotisen historian aikana, kun se on saanut vierailevan päätoimittajan. 

Meghanin kerrotaan olleen hyvin äänekäs valintojensa kanssa. Lehden varsinainen päätoimittaja Edward Enninful kertoo, että hän ja Meghan valitsivat yhdessä valokuvaaja Peter Lindberghin kuvaamaan syyskuun numeron kannen. Lindbergh kertoo saaneensa kuvaukseen hyvin selkeät ohjeet Meghanilta. 

– Ohjeeni herttuattarelta olivat selkeät: "Haluan nähdä pisamia!", Lindbergh muistelee asiasta käymäänsä puhelinkeskustelua. 

– No, se oli minulle kuin olisin juossut avoimien ovien läpi. Rakastan pisamia. 

Lindberghin valinnalle oli myös toinen syynsä herttuattaren puolesta. Valokuvaaja kuvasi Meghanin tämän kuuluisassa Vanity Fair -lehden haastattelussa vuonna 2016, jossa tuleva herttuatar kertoi suhteestaan prinssi Harryyn ensimmäistä kertaa julkisesti. Tuolloin Meghan itsekin poseerasi pisamissaan lehden kannessa. 

Herttuatar on muutenkin esitellyt avoimesti pisamiaan useissa tilaisuuksissa, kuten omissa häissään toukokuussa 2018. Meghanin läheinen ystävä meikkitaiteilija Daniel Martin teki herttuattaren häämeikin ja sai tästä erittäin paljon kiitosta muun muassa Harrylta.

– Seremonian jälkeen Harry toisteli kiitoksiaan. Hän kiitti minua siitä, että sain hänet (Meghanin) näyttämään itseltään. 

Vuonna 2017 Meghan puolestaan paljasti aikoinaan saamansa neuvon pisamistaan, jota hän ei tulisi koskaan unohtamaan. 

– Tähän päivään asti inhokkiasiani on ollut se, kun ihonväriäni muutetaan ja pisamani häivytetään valokuvauksissa. Kaikille teille pisamakasvoisille ystävilleni siellä, jaan teille neuvon jonka isäni kertoi minulle ollessani nuori: "Kasvot ilman pisamia ovat kuin yö ilman tähtiä". 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja