Spekulaatio asusta jatkuu – herttuatar Catherine ei ehkä käyttänytkään kierrätysmekkoa kuninkaallisissa häissä

Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana 0:25

Tarkkasilmäinen kuninkaallisfani huomasi, että herttuatar Catherinen kuninkaallisissa häissä käyttämä oletettu kierrätysmekko oli hieman aiempaa erilainen.

VIDEO: Mikä hehku! Näin herttuatar Catherine edusti raskauden aikana

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häitä vietettiin 19. toukokuuta Windsorin linnassa. Pariskunta vihittiin St. Georgen kappelissa ja paikalla oli noin kuusisataa vierasta. 

Ennen häitä spekulaatio siitä, mitä prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine valitsee ylleen hääjuhlaa varten, kävi kiivaana. Kuukautta aiemmin kolmannen lapsensa prinssi Louisin synnyttänyt herttuatar saapui paikalle vaaleankeltaisessa takissa, hatussa ja mekossa, joka näytti olevan kierrätysasu.

Asun oletettiin olevan Alexander McQueenin kokonaisuus, jota Catherine on käyttänyt kahdesti aiemmin: lapsensa prinsessa Charlotten ristijäisissä sekä eräässä kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlatapahtumassa.   

Häiden jälkeen herttuattaren asusta keskusteltiin laajalti. Spekulaation aiheena oli muun muassa se, onko asun kierrättäminen sopivaa tällaisessa tilanteessa. Hiljattain tuli kuitenkin ilmi, että asu ei välttämättä ollutkaan lainkaan kierrätetty.

Eräs teräväsilmäinen Instagramin käyttäjä huomautti, että asussa oli pieni eroavaisuus aiempaan: takissa jota Catherine käytti Harryn ja Meghanin häissä oli napit hihoissa. Aiemmissa tilaisuuksissa nähdyssä takissa nappeja ei ole. 

On toki mahdollista, että herttuatar on halunnut lisätä napit vanhaan asuunsa. Huomauttaja kertoo kuitenkin uskovansa, että myös värisävyssä on pieni ero. Aiemmissa tilaisuuksissa asu on ollut kermanvärinen, kun taas kuninkaallisissa häissä se näytti hyvin vaaleankeltaiselta.

Catherinen on aiemmin nähty useaan otteeseen pukeutuvan samaan mekkoon tai takkiin uudestaan, mutta toisella kerralla asu on ollut hieman eri värinen tai malliltaan erilainen. 

Lähde: Vanity Fair   

Lue myös:

    Uusimmat