Huippumalli Chrissy Teigen on ollut vuoden ilman alkoholia – juhlistaa saavutustaan: "Ikävöin sitä huoletonta ja hupsua tunnetta"

Laulajatähti John Legend kertoo MTV:lle kiertue-elämästään perheensä kanssa:"Meillä on ollut ihanaa aikaa" 6:34
John Legend kertoi MTV:n haastattelussa tuoreita kuulumisiaan – katso koko haastattelu!

Chrissy Teigen lopetti alkoholinkäytön vuonna 2021.

Yhdysvaltalaistähti Chrissy Teigen kertoo Instagramin Tarinat -osiossa olleensa vuoden juomatta alkoholia.

Teigen jakoi kuvakaappauksen sovelluksesta, joka näytti hänen 365 päivän raittiusputken täyttyneen.

Hän myös jakoi videon Instagramissa, jossa hän hymyilee leveästi vierellään muusikkomiehensä John Legend ja heidän lapsensa Luna, 6, ja Miles, 4.

Teigen kertoo julkaisun yhteydessä suhteestaan alkoholiin.

– Ikävöin sitä huoletonta ja hupsua tunnetta joskus, mutta ollakseni rehellinen, loppua kohden se ei enää antanut hauskaa tunnetta, Teigen kertoo.

Hän myös kertoo voivansa nykyään hyvin, mutta turhautuu ajatellessaan aiempia aikoja, joita hänen tulisi muistaa, mutta liiallisen alkoholin juonnin takia hän ei kykene muistamaan niitä.

– On olemassa kuvia elämäni tärkeistä hetkistä, joissa silmäni näyttävät poissaolevilta. Jotkut kuvat ovat työelämästä ja toiset rannalta perheen kanssa.

– En vieläkään tiedä aionko koskaan enää juoda, mutta tiedän, etten koskaan halua enää olla niin poissaoleva. Tällä hetkellä alkoholiton linja on paras. Annan painajaisten tulla ja käyn niitä läpi terapiassa ilman alkoholia, Teigen kertoo sosiaalisessa mediassa.

Huippumalli kertoi Cosmopolitan -lehden haastattelussa vuonna 2017 olleensa taju kankaalla liiasta juomisesta. Hän on avoimesti kertonut raittiudestaan ja retkahduksista sen jälkeen sosiaalisen median seuraajilleen.

Teigenin mies John Legend vieraili viime viikolla Suomessa Pori Jazzeilla. Legend kertoi MTV Uutisille parin häistä. Katso haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat