Huippuluotsi jyrähti Valioliigan umpisurkealle tilanteelle – "Se on kuin ajaisi kännissä"

Jalkapallon Valioliigalla on ollut ongelmia saada sarjan pelaajia ottamaan koronarokotteen. Liverpool-luotsi Jürgen Klopp ei katso tilannetta hyvällä.

Brittimediat kertoivat vastikään, että vain seitsemällä 20:stä Valioliigaseurasta on yli puolet pelaajista täysin rokotettuja. Klopp arvioi, että Liverpoolista rokotettuja olisi noin 99 prosenttia.

– Se on kuin ajaisi kännissä. Me kaikki olemme varmasti olleet tilanteessa, jossa olemme ottaneet oluen tai pari ja voimme ajaa autoa, mutta koska laki kieltää sen, annamme asian olla. Tämä laki ei kuitenkaan ole suojaamassa minua, kun juon olutta ja haluan ajaa autoa, vaan se suojaa kaikkia muita ihmisiä, kun minä olen kännissä, Klopp totesi lehdistötilaisuudessa.

– Minä otin rokotteen, koska olin huolissani omasta terveydestäni, mutta ennen kaikkea kaikkien muiden ympärilläni olevien terveydestä. Jos saan koronatartunnan ja kärsin siitä, se on minun vikani. Jos saan sen ja tartutan sen muihin, se on minun syyni eikä kenenkään muun, Klopp jatkoi.

The Sun kertoo, että viisi Englannin maajoukkueen pelaajaa on kieltäytynyt rokotteesta ja kolme heistä on johtavia pelaajia. Syy kieltäytymiselle olisi se, että he katsovat olevan nuoria sekä terveitä ja välttäisivät täten vakavan tautimuodon. 

Sillä voi olla iso vaikutus maajoukkueen MM-kisasuunnitelmiin, sillä kisojen järjestäjä Qatar aikoo kieltää kaikkien rokottamattomien pelaajien osallistumisen. 

Liverpool tasasi pisteet Valioliigan huippuottelussa Manchester Cityä vastaan. Katso pääkuvan videolta Tulosruudun raportti ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat