Mestarien liiga tarjonnut hurjaa dramatiikkaa jatkuvalla syötöllä – Tuomas Virkkunen: "En tiedä, mitä tälle meidän rakkaalle jalkapallolle on tapahtunut"

Jalkapallon Mestarien liigan välierien toisissa otteluissa nähtiin hurjat näytökset, kun sekä Liverpool että Tottenham etenivät finaaliin vaikeista lähtökohdista huolimatta. Liverpool murskasi Barcelonan 4-0 ja Tottenham pudotti Ajaxin viime sekuntien maalilla. C Moren selostaja Tuomas Virkkunen kommentoi sitä, miten on mahdollista, että jatkuvalla syötöllä nähdään näin dramaattisia otteluita. 

Tottenhamin Lucas Mouran viime sekuntien maali pompautti jalkapallofanien sydämet kurkkuun. Viime aikoina on nähty todella paljon otteluita, joissa on nähty hurjia ja dramaattisia käänteitä sekä nousuja. 

– Ei sen pitäisi olla mahdollista. En tiedä, mitä tälle meidän rakkaalle jalkapallolle on tapahtunut. En tiedä, onko tämäkin ilmastonmuutoksen syytä vai mitä tämä on. Barcelonan ja PSG:n välisestä ottelusta on nyt kulunut pari vuotta. Mielestäni tässä on tapahtunut dramaattinen muutos, Virkkunen sanoo.

– Aina ollaan puhuttu näistä Mestarien liigan comebackeista ja muusta, joita on toki aiemminkin ollut, mutta ei tällä volyymillä. Tämähän on aivan uskomatonta. Näin kirjoituksen, jossa todettiin, että jalkapallo on menettänyt suhteellisuudentajunsa. Ei löydä sanoja enää. Tuntuu itsekin tyhmältä, kun Manchester City - Tottenham -pelin kohdalla on melkein käyttänyt jo kaiken ja niin sanotusti huutomerkeillä. Silloin, kun pitäisi mennä ihan perusjutuilla. Ei vaan voi kuitenkaan koskaan tietää, mitä tapahtuu, Virkkunen jatkaa.

Mestarien liigan finaali Liverpoolin ja Tottenhamin välillä pelataan 1. kesäkuuta. 

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi.

Lue myös:

    Uusimmat