Mainos

Hurja väite – R. Kelly perusti kultin, jossa pitää naisia vasten heidän tahtoaan: ”Hän on itse paholainen”

R’n’B-legenda R. Kellyn, 50, väitetään johtavan kulttia, jossa hän pitää lukuisia naisia vasten heidän tahtoaan. Buzzfeedin keräämien tietojen mukaan R. Kelly on houkutellut naisia lupauksilla uran edistämisestä.

Buzzfeed haastatteli muun muassa pariskuntaa, jotka esiintyvät artikkelissa nimillä J. ja Tim. Heidän tyttärensä on yksi Robert ”R.” Kellyn kulttiin kuuluvista naisista, jotka tutustuvat tähteen avun toivossa. J.:n ja Timin tytär oli vain 19-vuotias, kun hän tapasi Kellyn.

J. kertoo, että aluksi vanhemmat olivat hyvillään Kellyn tarjoamasta avusta, mutta nyt, kaksi vuotta myöhemmin, tilanne on toinen.

Tytär asuu Kellyn luona ja vanhemmat ovat vakuuttuneet siitä, että Kelly pitää tytärtä luonaan vasten tämän tahtoa. J. näki tyttärensä viimeksi joulukuussa 2016 ja kuvailee, että hän oli kuin aivopesty.

– Hän näytti vangilta. Se oli kammottavaa. Halasin häntä, mutta hän vain hoki, että on rakastunut ja että Kelly on ainoa, joka todella välittää hänestä. En tiedä mitä tehdä. Toivon, että saan hänet takaisin ja että hän pääsee hoitoon. Kunpa olisin voinut estää tämän, J. vuodattaa.

Kolme kulttiin kuulunutta naista vahvistaa vanhempien pelot. Cheryl Mack, Kitti Jones ja Asante McGee kuvailevat Buzzfeedille, että jopa kuusi naista asui Kellyn vuokraamissa asunnoissa Chicagon ja Atlantan esikaupunkialueilla.

Naisten mukaan Kelly ohjasi heidän elämäänsä kokonaisvaltaisesti. Hän päätti, mitä he syövät, miten pukeutuvat, milloin he peseytyvät, milloin nukkuvat ja miten he osallistuvat seksuaalisiin tekoihin, jotka Kelly nauhoitti.

– Ruokaa piti pyytää. Vessaan pääsyä piti pyytää. Kelly osaa hallita ihmisten mieliä, he kertovat.

Kelly rajoitti naisten puhelimien käyttöä ja sosiaalisen median julkaisuja. Naiset eivät saaneet pitää yhteyttä perheeseen tai ystäviinsä. Asunnoista tai sen asukkaista ei saanut ottaa kuvia. Asante McGee kuvailee, miten Kelly manipuloi naisia emootioiden ja seksin avulla.

– R. Kelly on kultaisin ihminen ikinä, mutta Robert on itse paholainen, hän kuvailee.

Jos sääntöjä rikottiin, R. Kelly rankaisi naisia niin fyysisesti kuin verbaalisestikin. Kitti Jones esimerkiksi väittää Kellyn lyöneen häntä keväällä 2013, koska Jones oli liian ystävällinen kassalla olleelle miehelle.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun R. Kelly on synkkien syytösten kohteena. Mies on saanut useita syytteitä alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vuonna 2002 levisi video, jossa tuolloin 35-vuotias R. Kelly harrasti seksiä 14-vuotiaan tytön kanssa. Kelly kiisti olevansa videolla.

Vuonna 1994 27-vuotias Kelly meni naimisiin vasta 15-vuotiaan Aaliyahin kanssa. Avioliitto mitätöitiin, kun asia selvisi tytön vanhemmille. 

Lähde: Buzzfeed

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja