Huhut kiertävät Donald ja Melania Trumpin avioeroaikeista – muutaman vuoden takaiset kommentit nousivat pintaan: "Melania laskee minuutteja siihen, että hän on ulkona virasta"

Melania Trumpin tiedottaja kritisoi Donald ja Melania Trumpin avioliitosta kommentteja esittänyttä Omarosa Manigault Newmania. 

Yhdysvaltojen presidentinvaalit hävinneen presidentti Donald Trumpin ja hänen vaimonsa Melania Trumpin avioliiton ympärillä kohisee jälleen. Donald Trumpin entinen poliittinen avustaja Omarosa Manigault Newman on esittänyt näkemyksiään siitä, että presidentin ja hänen vaimonsa avioliitto olisi ohi. Newmanin kommenttien mukaan Melania Trump on odotellut sitä, että "hänen miehensä menettäisi valtansa" jotta voisi jättää hänet. Newmanin mukaan Donald Trump myös jopa "ällöttää" Melania Trumpia. 

Newman kirjoitti näkemyksiään vuonna 2018 julkaisemassaan kirjassa Unhinged: An Insider's Account of the Trump White House.

– Näkemykseni mukaan Melania laskee minuutteja siihen, että hän on ulkona virasta jotta hän voisi ottaa avioeron, Newman kirjoitti kirjassaan.

– Mikäli Melania yrittäisi nöyryyttää häntä äärimmäisellä tavalla sinä aikana kun hän (Donald Trump) on virassa, Donald Trump löytäisi keinon rangaistakseen häntä.

Newmanin mukaan Donald Trump olisi saattanut yrittää jopa kumota Melania Trumpin kansalaisuuden, mikäli tämä olisi yrittänyt erota presidentistä tämän virkakauden aikana. 

Melania Trump on nyt puolestaan syyttänyt presidentin entistä avustajaa hyökkäävistä kommenteista. Melania Trumpin tiedottaja Stephanie Grisham kommentoi elokuussa, että Melania Trump ei tuntisi Newmania juuri lainkaan eikä olisi ollut tämän kanssa juurikaan tekemisissä. Trumpin entisen lehdistösihteerin Sarah Sandersin mukaan Newmanin kirja olisi ollut täynnä "valheita sekä vääriä väittämiä". 

Lokakuussa Newman kuvaili juontaja Lorraine Kellyn haastattelussa Trumpien avioliiton olevan "erittäin kummallinen". Newman on tuntenut Trumpin Diili-ohjelman ajoista lähtien, jossa nainen nähtiin kilpailijana ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2004. 

– Se, mitä olen todistanut 17 vuoden aikana saisi päänne pyörälle. Joskus he pitävät toisistaan mutta joskus hän (Donald) ällöttää häntä (Melaniaa). 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat