Huhumylly voimistuu – haluaako Kim Kardashian eron Kanye Westistä?

Tähtiparin onni on ollut koetuksella Pariisissa tapahtuneen ryöstön ja Kanye Westin terveysongelmien vuoksi.

Hiphop-tähti Kanye West, 39, nousi marraskuussa otsikoihin erikoisen käytöksensä vuoksi. West ilmoitti peruvansa loppuvuoden keikat ja pian räppärin uutisoitiin hakeutuneen sairaalahoitoon uupumuksen vuoksi.

Westiä hoidettiin psykiatrisella osastolla yli viikon ajan.

Useiden lähteiden mukaan West toipui romahduksesta ja pääsi takaisin kotiin vaimonsa Kim Kardashian-Westin, 36, ja parin kahden lapsen luokse, mutta mies tarvitsee edelleen jatkuvaa hoitoa.

Yhdysvaltalaismedia US Weeklyn mukaan miestään tukenut Kardashian-West haluaa eron miehestään oikean ajan koittaessa. US Weeklyn mukaan tosi-tv-tähti kerää parhaillaan aineistoa saadakseen parin lasten huoltajuuden itselleen.

– Kim välittää Kanyesta ja on helpottunut, että hänen miehensä saavan kaiken mahdollisen avun. Mutta hän on tuntenut jo pitkään olevansa ansassa, Kardashian-Westin nimettömänä kommentoiva ystävä kertoo artikkelissa.

Ystävän mukaan 36-vuotias Kim ei aio tehdä mitään avioeron eteen ennen kuin Kanye on täysin toipunut uupumuksestaan.

Tähtiparia on koeteltu syksyn aikana. Lokakuussa Kardashian-West joutui ryöstön kohteeksi Pariisissa.

Vuodesta 2012 asti seurustelleet Kanye West ja Kim Kardashian-West avioituivat toukokuussa 2014. Parin esikoinen North syntyi kesäkuussa 2013 ja kuopus Saint 5. joulukuuta 2015.

Lue myös:

    Uusimmat