Mainos

Huh, mitä prätkämimmejä! Miss MP 17 -ehdokkaat julki – kuka on suosikkisi?

Helmikuun alussa järjestettävillä moottoripyörämessuilla nähdään jo neljännen kerran Miss MP -kilpailu, jossa etsitään oikealla asenteella varustettua kaunotarta.

Miss MP 17 -tittelistä taistelee kymmenen nuorta suomalaisnaista. Voittaja saa palkinnoksi 1 000 euroa puhtaana käteen sekä kuvaussopimuksen Bike-moottoripyörälehden kanssa. Kaksi perintöprinsessaa ja näytteilleasettajien suosikki saavat kukin 500 euron rahapalkinnon.

Kilpailun järjestäjänä toimiva Helena Riihitupa kertoo sekä kiinnostuksen että kilpailun tason kasvaneen vuosi vuodelta.

– Ulkonäön lisäksi ehdokkaista haetaan erityisesti asennetta, oikeanlaista särmää ja rohkeutta, hän kertoo.

Miss MP 17 -kilpailun kymmenen ehdokasta ovat tavattavissa eri MP-messujen eri osastoilla. Voittaja ratkeaa lauantaina klo 16 alkavassa näytöksessä.

Lue ehdokkaiden esittelyt alta.

1. Erika Mäenpää, 19, Kangasala

Harrastan muodostelmaluistelua, matkustelua ja kuntosalia. Mielenkiinnon kohteita löytyy laidasta laitaan, aina palapelien kokoamisesta nyrkkeilyyn ja karting-ajoon. Olen aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta ja jännittävää. Olen juuri valmistunut ylioppilas-merkonomiksi, ja tällä hetkellä olen tehnyt keikkatöinä konsulenttitöitä ihonhoitosarjalle, sekä terminaalityöntekijän töitä. Unelmieni moottoripyörä olisi Kawasaki Ninja H2R mustan värisenä.

2. Vivian Preisfreund, 20, Helsinki

Harrastuksiini kuuluu ratsastus, uinti, kuntosali ja lenkkeily. Usein tulee kokeiltua myös uusia urheilulajeja. Teen työkseni promootio- ja hostkeikkoja sekä extravuoroja baarimikkona. Unelmieni moottoripyörä on Harley-Davidson Dyna Super Glide, sillä Sons of Anarchy -fanina se on jäänyt erityisesti mieleeni.

3. Marina Heikinniemi, 24, Helsinki

Harrastuksiini kuuluu kokkailu ja kuntosali sekä maskeeraus, jota teen myös työkseni. Tavoitteenani on päästä matkustelemaan tänä vuonna mahdollisimman paljon. Olen ammatiltani meikkaaja-maskeeraaja, ja teen lisäksi konsulentin töitä. Unelmieni moottoripyörä olisi Ducati Monster, mutta tykkään kaikenlaisista moottoripyöristä. Tärkeintä on nopeus ja tyylikkyys!

4. Sofia Gustafsson, 18, Heinola

Rakastan vauhtia ja kuumia kilpailutilanteita moottoriurheilun parissa. Kesäisin saatan itsekin spontaanisti hypätä motocrosspyörän selkään. Aktiivisesti harrastan kuntosalia sekä lenkkeilyä. Valmistuin juuri kauneudenhoitoalalta kosmetologiksi. Unelmieni moottoripyörä on mattamusta Yamaha YZF R6.

5. Alina Voronkova, 22, Pertunmaa

Aktiivisen kuntosaliharjoittelun vastapainona harrastan omien kulinarististen taitojen avartamista. Lisäksi nautin luonnossa liikkumisesta sekä ennennäkemättömien alueiden löytämisestä. Olen kiinnostunut itsensä tutkimisesta, terveellisistä elämäntavoista, sekä kulttuurieroista. Opiskelen kolmatta vuotta Itä-Suomen yliopistossa Venäjän kulttuuria sekä mediatutkimusta. Kirjoitan parhaillaan kandidaatin tutkielmaani, joka vie suurimman osan ajastani. Tämän vuoksi varaan enemmän aikaa opiskeluun kuin työntekoon, mutta teen satunnaisesti keikkaluonteisia työpäiviä ja kirjoitan blogia yhteistyössä FitNet.fi-sivuston kanssa. Oma unelmieni moottoripyörä olisi katseita keräävä sekä nopeasti kiihtyvä Ducati Superbike Panigale R, tulisen punaisessa värissä.

6. Eevi Savo, 24, Helsinki

Rakastan extremeurheilua. Vakiintuneimmat harrastukseni ovat lumilautailu, wakeboardaus, skeittaus ja kuntosali. Myös motocross ja enduro ovat lähellä sydäntäni, sillä olen elänyt koko elämäni pyörien keskellä. Tällä hetkellä opiskelen fysioterapeutiksi. Unelmieni moottoripyöräksi valitsisin tänä vuonna ilmestyvän Sherco 125cc -enduropyörän, se olisi aika kova!

7. Suvi Karttunen, 23, Porvoo

Minulla on 7 vuoden kilpacheerleadingtausta, joten urheilu on erittäin lähellä sydäntä! Tällä hetkellä käyn säännöllisesti kuntosalilla treenaamassa, ja seuraan mielelläni myöskin jääkiekkoa! Kesällä vietän vapaa-aikaani kalastaen ja istun mielelläni moottoripyörän kyydissä. Matkailu ja uudet kulttuurit ovat myöskin aina kiehtoneet minua, sekä tykkään ruuanlaitosta ja leipomisesta. Opiskelen Porvoossa Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa matkailualaa, eli minusta tulee restonomi. Olen asunut vuoden Yhdysvalloissa, ja olen työskennellyt myös matkaoppaana Espanjassa. Opintojeni ohella työskentelen myyjänä ruokakaupassa. Unelmieni moottoripyörää kysyttäessä on pakko sanoa, että Ducati on aina Ducati! Suosikkimallini on Ducati Panigale R. Värin pitää tietysti olla punainen!

8. Paula Himanen, 21, Lohja

Urheilu on aina ollut iso osa elämääni ja se on vahvasti mukana arjessani. Harrastan moottoripyöräilyä, kiipeilyä, lenkkeilyä, lumilautailua ja kuntosalia. Opiskelen Laurea Ammattikorkeakoulussa englanninkielisellä linjalla turvallisuusalan johtamis- ja asiantuntijatehtäviin. Koulun ohella työskentelen alaan liittyvissä tehtävissä. Haluan haastaa itseäni ja viime vuonna kuluikin 347 päivää Upinniemen ja Haminan merellisissä maisemissa armeijan vihreissä. Tällä hetkellä omistan Kawasaki Ninjan, mutta unelmien moottoripyöräni on Yamaha R1.

9. Julia Pulkkinen, 21, Porvoo

Omaan pitkän taustan musiikin parissa ja soittimena on toiminut viulu. Lisäksi harrastan säännöllisesti kuntosalia. Kiinnostun monista erilaisista asioista ja moottoripyörät kuuluvat melko tuoreisiin ihastuksiini! Sen johdosta minulta löytyy moottoripyöräkortti ja kilometrejäkin on ehtinyt kertymään. Opiskelen toista vuotta AMK:ssa sairaanhoitajaksi ja ohessa teen hoitoalan töitä. Haluan ehdottomasti hankkia ensi kesäksi itselleni oman moottoripyörän. Haaveena olisi ostaa Kawasaki Z 750 tai 800, koska pyörä on pienelle neitoselle hyvä ajettava ja jalatkin yltävät maahan.;) Sekä tietenkin Z on pienien muutosten jälkeen mielestäni erittäin kaunis pyörä. Unelmieni moottoripyörä tulee varmasti vielä tulevaisuudessa useasti muuttumaan, kun kokemusta ja tietämystä on enemmän.

10. Riika Vahtera, 25, Turku

Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntäni ja harrastuksiini kuuluukin kuntosali sekä lenkkeily. Lisäksi rakastan esiintymistä. Työskentelen vakuutusyhtiössä yritysasiakkaiden asiakasneuvojana. Työni ohella opiskelen tuotantotaloutta ja teen myös jonkin verran mallintöitä. Unelmieni moottoripyörä olisi Honda CBR.

MP 17 -tapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä 3.–5.2.2017.

***

1:41


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.